Τρία δώρα που αξίζει να κάνεις αυτή την Πρωτοχρονιά

Σου έχουμε προτασούλες, ανάλογα με το κάλεσμα.

Σε κάλεσαν σε ρεβεγιόν και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Η ώρα η δύσκολη θα έρθει όταν δεν θα ξέρεις τι δώρο να πάρεις φίλε μου. Γιατί με άδεια χέρια δεν γίνεται να πας. Το ξέρεις κι εσύ αυτό. Θα σε βοηθήσουμε και θα σου προτείνουμε τρία δωράκια που αξίζει να κρατήσεις στα χέρια σου λίγο πριν περάσεις το κατώφλι του σπιτικού που θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτείτε όλοι μαζί το 2018. Θα φροντίσουμε ώστε αυτά που σου προτείνουμε να είναι πρωτότυπα, για να πάρεις και τα εύσημα.

Αρχικά, να διευκρινίσουμε ότι τα παρακάτω δώρα θα διαχωριστούν ανάλογα με την περίσταση στην οποία είσαι καλεσμένος. Φύγαμε:

1. Είσαι καλεσμένος στους γονείς. Ο γιος πρέπει να αποδείξει ότι έχει αποκτήσει «τρόπους» και δεν θα «σκάσει» με άδεια χέρια. Πόνταρε στο συναίσθημα. Τύπωσε μία φωτογραφία από τότε που ήσουν παιδί. Φρόντισε στη φωτογραφία να είσαι με όλη την οικογένεια. Αγόρασε μία όμορφη κορνίζα, τοποθέτησε τη φωτογραφία και τύλιξέ τη με ένα χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα. Έτοιμο το δώρο και εσύ είσαι ο «καλός γιος» που όλοι οι γονείς θα ήθελαν. Το «ευχαριστώ» μας το λες άλλη στιγμή.

2. Είσαι καλεσμένος στους γονείς της κοπέλας σου. Πίστεψέ μας, από άποψη δώρου, είναι το πιο «εύκολο» κάλεσμα. Πάρε ένα γλυκό και ξεμπέρδεψες. Πρόσεξε μόνο, φρόντισε να μάθεις τι τους αρέσει, ώστε να εκτιμηθεί δεόντως.

3. Είσαι καλεσμένος στους κολλητούς. Εκείνους που όλη τη χρονιά περπάτησαν δίπλα σου. Στο πλάι σου. Η πρόταση είναι μία και αυτές τις γιορτές έρχεται εξατομικευμένη: Johnnie Walker Black Label. Ναι, φέτος φέρνει πρωτότυπα μηνύματα και κάνει τους παραλήπτες να αισθάνονται μοναδικοί. Συγκεκριμένα, σε επιλεγμένα καταστήματα, θα διατίθενται πρωτότυπες αυτοκόλλητες ετικέτες στις οποίες θα μπορεί ο καθένας μετά την αγορά της φιάλης να αποτυπώνει προσωποποιημένα εορταστικά μηνύματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στα σπιτικά καλέσματα των γιορτών! Τι θα έλεγες να γράψεις εκείνο το «ευχαριστώ που περπάτησες δίπλα μου όλο το 2017»; Ναι, μπορείς να το τολμήσεις και να δεις ένα χαμόγελο να «σκάει» στο πρόσωπο του κολλητού.

Μήπως η τελευταία ιδέα σου άρεσε καλύτερα από όλες; Η αλήθεια είναι πως το σκωτσέζικο έθιμο του «ποδαρικού», υπαγορεύει ότι το πρώτο πρόσωπο που θα περάσει το κατώφλι ενός σπιτιού το νέο έτος πρέπει να μπει με το δεξί πόδι κρατώντας ένα δώρο, παραδοσιακά ένα μπουκάλι ουίσκι. Όταν το δώρο είναι η επιτομή του σκωτσέζικου blended ουίσκι που συνδυάζει ένα «message on a bottle» και επιφυλάσσει μια μοναδική γευστική εμπειρία, τότε η πιθανότητα να απογοητεύσεις απλά εκμηδενίζεται. Παίξε το δυνατό σου χαρτί λοιπόν και αυτή τη χρονιά φρόντισε να δώσεις τα μηνύματα που θέλεις, στους ανθρώπους που σου στέκονται, που σε γνωρίζουν και θέλεις να συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή σου!

bottle



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved