Είναι αυτό το κρεβάτι ο ξαπλωτός Παράδεισος κάθε άνδρα;

Προσπαθούμε εδώ και πολλή ώρα να καταλάβουμε αν πρόκειται για οφθαλμαπάτη.

Η σχέση κάθε άντρα με το κρεβάτι του είναι ιερή κι αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν διαφωνεί κανείς, εκτός από τις μανάδες μας που δεν έλεγαν ΠΟΤΕ να κατανοήσουν αυτήν μας τη σχέση και χρησιμοποιούσαν την ηλεκτρική σκούπα για να την ξεχαρβαλώσουν. Τη σχέση. 

Καμιά φορά, όμως, η πραγματικότητα έρχεται να μας απογοητεύσει: κάτι το άβολο στρώμα, κάτι εκείνο το πρωινό που θέλαμε να το απολαύσουμε ξαπλωμένοι με αποτέλεσμα να τα κάνουμε όλα πώπα (και κυρίως τα σεντόνια μας), κάτι εκείνο το λάπτοπ που μας έκαψε τα μπούτια μετά από ένα δίωρο τσαταρίσματος με το συνάδελφο για το αστέρι του διπλανού γραφείου για θέματα που αφορούν στη δουλειά... Η ζωή στο κρεβάτι δεν είναι πάντα εκείνη που ονειρευτήκαμε μικροί. 

Η ίδια πραγματικότητα, βέβαια, έρχεται να μας ξελασπώσει, παρουσιάζοντας μπροστά μας κρεβάτια όπως αυτό εδώ το ποίημα, αυτήν εδώ την εποποιΐα, αυτόν εδώ τον ύμνο στην τέχνη του αράζειν:

Και τι δεν έχει; Του πουλιού το γάλα έχει! Μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ειδική θέση για να βάζεις το λάπτοπ, ενσωματωμένο ηχοσύστημα που μπορείς να το συνδέεις με τις συσκευές σου, υποδοχές USB, ραφάκια για να βάζεις τα βιβλία σου, έξτρα ντουλαπάκια και το κυριότερο: αυτό το κάτι σαν μονοθέσιο ανάκλιντρο που υπόσχεται binge watching μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 

Να ξέρετε πως προέρχεται από την ασιατική αγορά η οποία απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό που καθόλου δεν μοιάζει με τον Φασούλα ή τον Λυπηρίδη, οπότε αν μπείτε στη διαδικασία να το παραγγείλετε (πράγμα καθόλου απαγορευτικό καθώς η τιμή του κυμαίνεται από τα 420 ως κάτι παραπάνω από τα 850 ευρώ), κάντε ένα τσεκάρισμα ότι δεν έχετε ξεπεράσει το 1,80.

Δες εδώ κατάσταση:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved