Από πότε δεν έχει δικαίωμα ένας άντρας να βαριέται;

Βλέποντας τον Μπεν Άφλεκ στα Grammy θυμηθήκαμε όλες τις φορές που μας έσυραν κάπου που δεν θέλαμε.

«Το χασμουρητό μπορεί να μην είναι ευγενικό αλλά είναι μια ειλικρινής γνώμη» έχει πει ο Βολταίρος. Στην περίπτωση του Μπεν Άφλεκ βέβαια δεν χρειαζόταν να αρχίσει τα χασμουρητά για να δείξει στην κάμερα ότι κόβει φλέβα, και με τη γραβάτα του αν χρειαστεί, κατά τη διάρκεια των Βραβείων Grammy 2023, πλάι στην εντυπωσιακή σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ.

H βαρεμάρα πάντως δεν είναι απαραίτητα κακή.

Η γυναίκα-αποθέωση της αισθησιακής καμπύλης μάλιστα πήρε χαμπάρι ότι δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό της και δεν δίστασε να του ρίξει «ζωντανή» παντόφλα, η οποία προφανώς και έχει γίνει viral.

Η στιχομυθία-καβγαδάκι «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε πιο "ζωντανός"» από πλευράς Λόπεζ και η απάντηση του Άφλεκ: «Ίσως να το κάνω» θα παίξουν πολύ αυτές τις μέρες.

 

 

Παντόφλα όμως για αυτό;

Δεν ήταν «μια στιγμή παραφροσύνης», ούτε και ένα σπάνιο φαινόμενο. Πρώτη φορά βλέπεις ζευγάρι να βρίσκεται κάπου και ο ένας εκ των δύο να μην την παλεύει; Δεν είναι ότι έχουμε κάποια τρελή συμπάθεια στον Άφλεκ (το αντίθετο μάλιστα) ωστόσο αντικρίζοντας την έκφρασή του στο φακό της λαμπρής τελετής διακρίναμε ίσως τον εαυτό μας τον ίδιο κάθε φορά που ήμασταν σε ένα μέρος που δεν θέλαμε να βρισκόμαστε και δεν μας έβγαινε να προσποιούμαστε ότι περνάμε καλά. Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι καλοί ηθοποιοί (η απόδειξη ότι ούτε ο Άφλεκ είναι).

Έχει κάνει πάντως και εξαιρετικές ταινίες ο άτιμος ο Άφλεκ.

 

Όμως για να πούμε του στραβού το δίκιο, ο Μπιγκ Μπεν δεν είναι ότι άρχισε τις γκρίνιες και «τα φεύγουμε στο διάλειμμα» απλώς δεν έδειξε να απολαμβάνει τη δεξίωση με ενθουσιασμό και θέρμη, το οποίο και μεταφράστηκε σε ένα σχεδόν ανέκφραστο πρόσωπο. Ούτε ήταν mood killer, ούτε άρχισε να σερφάρει με τις ώρες στο κινητό του για να περάσει η ώρα. Η JLO από την  άλλη όσο και να τη συμπαθούμε, μας θύμισε το κορίτσι που θα συνειδητοποιήσει ότι δεν περνάμε καλά αλλά αντί να μας πει «όλα οκ;» δεν θα διστάσει να μας κράξει μπροστά σε όλους. Παντόφλα και όποιον πάρει ο χάρος, λες και εκείνη σε αντίστοιχη περίπτωση θα ήταν πιο χαμογελαστή.

Όποιος άντρας υποστηρίζει ότι δεν τρώει «παντόφλα» είναι ψεύτης.

Σαφώς και ποτέ δεν θες να βλέπεις το ταίρι σου να βαριέται, ωστόσο αν πρέπει να βρίσκεστε οπωσδήποτε κάπου για ένα χρονικό διάστημα ίσως να εκτιμήσεις παραπάνω που δεν θα στο βγάλει από τη μύτη. Και δεν μιλάμε να μένει κάπως ανέκφραστος, αλλά να μην γκρινιάζει συνεχώς ότι θέλει να φύγει χαλώντας την παρέα.  

Τα έχει πει και ο Βολταίρος αλλά πού να τολμήσει να χασμουρηθεί ο Μπεν μπροστά στο «υφαίστειο» που ονομάζεται JLO;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved