Είναι ιδέα μας ότι η Jennifer Lopez γίνεται όλο και πιο σέξι;

Μετά από τέτοια φωτογράφηση θα πιστέψουν ακόμη και οι πιο δύσπιστοι. 

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμάς η JLO μας έκανε εντύπωση από την πρώτη στιγμή που την είδαμε να τραγουδάει το Waiting for Tonight. Άλλωστε μιλάμε για την αυγή μίας νέας χιλιετίας εκεί στο 1999, που ασχέτως αν ήσουν ή όχι pop τύπος, τα κορίτσια που έκαναν παρέλαση τότε δεν περνούσαν απαρατήρητα. Christina Aguilera. Britney Spears. Jennifer Lopez. Όλες τους στην καλύτερη ηλικία τους, σέξι όσο ποτέ και με τα χαμηλοκάβαλα jeans τους.

 

 

Έλα όμως που για κάποιες γυναίκες ο χρόνος δρα ευεργετικά. Γιατί η Lopez ωρίμασε από κάθε άποψη. Ως τραγουδίστρια, ως χορεύτρια και σίγουρα ως επιχειρηματίας. Μετράει ακόμη έναν αποτυχημένο γάμο αλλά δείχνει να το έχει ξεπεράσει τόσο μέσα από τις συνεντεύξεις της, όσο και μέσα από εμφανίσεις της. Αν το καλοσκεφτείς, κάθε εμφάνιση της JLO, είτε σε περιοδικό είτε σε κάποια διαφημιστική καμπάνια, είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Όπως είναι και αυτή εδώ που αποφάσισε να λανσάρει την χειμερινή κολεξιόν της DSW.

 

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά φωτογραφήσεις σαν και αυτές είναι ότι κάποια μεγαθήρια δεν τα τρώει ο χρόνος. Η Jennifer Lopez είναι 51 ετών και βάζει τα γυαλιά σε πολλές άλλες ανέραστες και αδιάφορες που έχουν τα μισά της χρόνια και δεν καταφέρνουν να συγκινήσουν έναν άντρα, ούτε στο απειροελάχιστο. Και επειδή σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δες από μόνος σου την μεγαλοπρέπεια της στις παρακάτω φωτογραφίες.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved