Assosiated Press Συμπονούμε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που τρώει «παντόφλα» στην κουζίνα

Μόνο όταν φεύγει η Βικτόρια από το σπίτι ορμάει σε ένα συγκεκριμένο έδεσμα.

Όποιος άντρας υποστηρίζει ότι δεν τρώει παντόφλα από τη γυναίκα ή τη σύντροφό του μας προκαλεί ένα γέλωτα και ταυτόχρονα μία αντίδραση του τύπου «έγινε μεγάλε και μετά ξύπνησες». Στις σχέσεις μας όλοι μας γινόμαστε έρμαια των γυναικών και του ελέγχου τους, άλλοι περισσότερο ή λιγότερο, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που βλέπουν ότι δεν τρώνε παντόφλα και την επιβάλλουν οι ίδιοι στον εαυτό τους.

Καλή ώρα όπως ο συγκεκριμένος τύπος.

Εδώ κοτζάμ Μπέκαμ «τρέμει» τη συζυγό του, Βικτόρια, οι υπόλοιποι τι να πούμε;

 

 

Ο Ντέιβιντ βιώνει τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα»

Θα μπορούσε άνετα να συμμετέχει σε ένα διαφορετικού είδους επεισόδιο του δικού μας Έκτορα Μποτρίνι ή του παγκοσμίου φήμης Γκόρντον Ράμσεϊ, αλλά αυτή είναι μια καθημερινή πραγματικότητα για τον «Μπεκς» και σίγουρα δεν φταίνε οι απιστίες του σε βάρος της συζύγου του.

Όπως δήλωσε σε εκπομπή Podcast «η Βικτόρια τρέφεται καθημερινά με ψάρι στη σχάρα και λαχανικά στον ατμό» κάτι το οποίο δεν του αφήνει και πολύ χώρο για να ψήσει την αγαπημένη του μπριζόλα.

«Λατρεύω να μαγειρεύω T-Bone Steak ή Wagyu μόνος. Δεν είναι ότι φοβάμαι να τα μαγειρέψω όταν η Βικτόρια είναι μπροστά, αλλά εδώ που τα λέμε νιώθω μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων όταν βρίσκομαι μόνος στην κουζίνα» ολοκλήρωσε ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου που είδε πρόσφατα τον Χάρι Κέιν από το σημείο του πέναλτι να στέλνει την μπάλα περίπου εκεί που την είχε στείλει και εκείνος κόντρα στην Πορτογαλία στο Euro του 2004 (στο 5:32 του βίντεο).

 

 

Μπορεί ο Μπέκαμ να υποστηρίζει ότι θέλει να μαγειρεύει μόνος την αγαπημένη του T-Bone Steak εμείς όμως διακρίνουμε ένα τρόμο κάθε φορά που βρίσκεται στην κουζίνα η Βικτόρια. 

Ε όχι και παντόφλα στο φαγητό ρε «Μπεκς».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved