Παγιδευμένοι: Κάνει μεγάλη «κοιλιά» αλλά μας αρέσει. Για πόσο ακόμα;

Γίνεται να εγκαταλείψουμε το δίδυμο Μαρκέτου-Ροδίτη; Όχι έτσι απλά.

Οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 είναι κάτι σαν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν. Αμφότεροι ξεκίνησαν δυναμικά, ξεχώρισαν με την ποιότητά τους και έφεραν αποτελέσματα σε γήπεδο και τηλεθέαση, δημιούργησαν τεράστιες προσδοκίες, έκαναν «διάλειμμα» λόγω Μουντιάλ αλλά στην επιστροφή τους παρουσιάζονται αγνώριστοι.

Επειδή όμως το θέμα δεν είναι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, αλλά η «κοιλιά» του αγαπημένου μας σίριαλ, ας επικεντρωθούμε σε αυτό. Στην κορύφωση της υπόθεσης, την ώρα που τα μαντάτα είναι καταιγιστικά το story αντί να πάει ευθεία έχει επιλέξει να πορευθεί με «σύστημα φίδι» (δηλαδή να σέρνεται) και τα νεύρα μας έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.

Όλο περιμένουμε ότι κάτι πάει να γίνει αλλά στο τέλος βλέπουμε τα εξής:

 

 

Αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Άγγελος Χατζής και δεν μας δημιουργούσε άγχος ο Αλέκος για το ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία ενδεχομένως να είχαμε ήδη αλλάξει κανάλι (εντάξει ίσως και να υπερβάλλουμε). Αφού φτάσαμε μέχρι εδώ, κρίμα είναι να μην μάθουμε τη συνέχεια.

 

 

Τι μας κρατάει τελικά;

Σαφώς και το πραγματικά καλογυρισμένο σίριαλ του ΑΝΤ1 με τα υπέροχα πλάνα από τον Πειραιά έχει μια δικιά του ξεχωριστή αισθητική, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό που μας κρατάει κολλημένους σε κάθε επεισόδιο. Καλώς ή κακώς το περιβόητο φιλί (που ακόμα να πέσει) μεταξύ των πρωταγωνιστών μας έχει σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα που ειλικρινά έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στις γενικότερες εξελίξεις.

Πραγματικά πόσο Τζόι από «Τα Φιλαράκια» είναι ο ρόλος του Πέτρου Λαγούτη;

Αν μας έχει μάθει κάτι το «Παγιδευμένοι» είναι ότι διαθέτει μια δικιά του μαγεία να «γεννάει» μυστήρια και εκδοχές μαζί με τις άπειρες στιγμές αγωνίας. Παράλληλα το story κρύβει πάντα ένα τρομερό plot twist όπως φάνηκε με την αποκάλυψη του δολοφόνου της Μυρτώς, σε εκείνα τα «τίμια» επεισόδια που η ιστορία δεν έκανε τόσο μεγάλη κοιλιά και περιμέναμε με κομμένη την ανάσα κάθε επεισόδιο. Ειλικρινά ποιος περίμενε ότι αυτός ο βαρετός φλωράκος, ο ενοχλητικός κολλητός της Άννας, Άγγελος Χατζής μέσα σε λίγα επεισόδια θα άλλαζε εντελώς πρόσωπο σε τέτοιο βαθμό που θα γινόταν ρυθμιστής της πλοκής και τρομακτικός Kingpin της φυλακής.

 

 

Για όσους λατρεύουν τα θρίλερ και εκτιμούν την αξία του κακού σε ταινίες ή σειρές, σαφώς και στενοχωρήθηκαν με τη δολοφονία του, πλέον όμως έχουμε ένα άλλο μεγάλο μυστήριο μπροστά μας. Αυτό του δολοφόνου του που σαφώς και δεν είναι η Άννα αλλά μπορεί και πάλι να είναι κάποιος που δεν περιμένουμε.

Οι ύποπτοι είναι πολλοί. Πιστεύεις ότι είναι κάποιος από αυτούς στο παρακάτω άλμπουμ;

 

 

Ας ελπίσουμε ότι η υπομονή που έχουμε κάνει εν έτει 2023 να μας ανταμείψει σύντομα και ειλικρινά ας μην σώσουν να φιληθούν ή να τα φτιάξουν ποτέ. Η αποκάλυψη του δολοφόνου όσο να είναι μας νοιάζει περισσότερο. Για να δούμε τώρα που ο Μαρκέτος την έχει δει και ντετέκτιβ τι θα προκύψει στη συνέχεια.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved