Survivor All Star: Όταν η τηλεθέαση πέφτει, τότε έρχεται η ώρα για ξύλο και φθηνό reality

«Απίστευτος καυγάς στα παρασκήνια του reality επιβίωσης», διαβάζουμε και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα.

Αν αποσυνθέσεις ένα reality, τι θα σου απομείνει; Μία ίντριγκα, ένας τσακωμός και ένα έπαθλο των wannabe influencers. Τα reality είναι μία καταγραφή της πραγματικότητας: Της παιδείας και των ενστίκτων μας. Όταν μάλιστα η πρώτη πάει... περίπατο, τότε για έναν έξυπνο άνθρωπο είναι πολύ εύκολο να παίξει με τα συναισθήματα και τα ένστικτά μας. Αυτό συμβαίνει σε κάθε reality (είτε επιβίωσης, είτε μαγειρικής) γιατί βρίσκεται στο πυρήνα της ύπαρξής του. Σε μία προσπάθεια, λοιπόν, να επαναφέρει στις υψηλές πτήσεις το Survivor, ο Ατζούν δοκιμάζει την επιτυχημένη συνταγή. Φλερτ, ίντριγκας και τσακωμός. Μάλιστα με την πείνα να ροκανίζει το στομάχι, την σκέψη και τα νεύρα σου, δε θέλεις και πολύ να αρπαχτείς με τον διπλανό σου.

Κάτι τέτοιο συνέβη σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μας έρχεται από τον Άγιο Δομίνικο. Πρωταγωνιστές της κόντρας η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

 

 

Η φάση έχει ως εξής: Ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως η Ασημίνα σχολίαζε αρνητικά το γεγονός πως ο ίδιος ζαλίζεται και παραπονιέται για πόνους που έχει: «Ζαλίζομαι πάρα πολύ, το είχα πει στα παιδιά, δεν είμαι και πιτσιρικάς και η Ασημίνα πετάχτηκε και είπε "και χτες και προχτές". Θέλω να πω λοιπόν ότι κακώς το είπε αυτό. Οι συμπαίκτες της στα προηγούμενα συμβούλια είχαν πει ποιους βλέπουν χειρότερους παίκτες στην ομάδα μας. Οι ίδιοι οι συμπαίκτες της το είπαν. Έχει μια εμμονή μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά για να πάρει τον λόγο η Ασημίνα: «Λίγες ημέρες πριν βγήκε και είπε ότι είμαι από τις κακές παίκτριες της κόκκινης ομάδας. Και αν θέλει κάποιος μπορεί να το επιβεβαιώσει. Κι ότι έχω φέρει μια νίκη στην κόκκινη ομάδα. Τότε με τις βάρκες. Εσύ μετράς τις νίκες μου, καλό θα ήταν να μετράς τον εαυτό σου και μετά τους υπόλοιπους». Όταν οι παίκτες βγήκαν έξω η Ασημίνα έκανε φραστική επίθεση στον Τάκη ζητώντας του να μην αναφερθεί ξανά στο όνομα της. Η μία απάντηση έφερε την άλλη και σύντομα οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα χρειάστηκαν οι άνθρωποι της παραγωγής να τους χωρίσουν γιατί η κατάσταση ξέφυγε.

Είναι το All Star το πιο αποτυχημένο Survivor που έχουμε δει ποτέ;

Όλο αυτό το επεισόδιο έρχεται στην επιφάνεια σε μία περίοδο που το τηλεοπτικό κοινό γυρίζει την πλάτη του στο Survivor All Star. Ένας κύκλος του Survivor που δεν έχει πείσει κανέναν. Ένα reality που ξεκίνησε με μεγάλες περγαμηνές αλλά τείνει να γίνει το πιο αδιάφορο που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ. Μία ξαναζεσταμένη σούπα, μία συνταγή που έχει προκαλέσει κορεσμό. Ίντριγκα για την ίντριγκα, κόντρες και φλερτ ώστε να τρεντάρει στο Twitter, να απασχολήσει τα πάνελ και μήπως το τηλεοπτικό κοινό επιστρέψει. Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε. Θα προτιμήσουμε τη μυθοπλασία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved