Instagram_pagidevmenoi Παγιδευμένοι: Πόσες πιθανότητες δίνεις να μην πέσει το πολυπόθητο φιλί;

Άλλο ένα επεισόδιο και pause λίγο πριν το φιλί Μαρκέτου-Ροδίτη. Πόσο πληρώνει στο στοίχημα να μην γίνει τελικά;

Η κατάσταση στη σειρά Παγιδευμένοι είναι η εξής: Ένας τρελός (Άγγελος) εκβιάζει όλο τον κόσμο και έχει φέρει τα πάνω κάτω, οι φόνοι έχουν γίνει δύο, το ένα πτώμα αγνοείται, ο Γεράσιμος έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και σύντομα θα επηρεάζει τις ζωές όλων με τις απειλές του, η Λίνα παραλίγο να «συναντήσει» τη Μυρτώ στα ουράνια, την ώρα που όλοι περιμένουν αν θα σωθεί ο Άγγελος Χατζής από τη δηλητηρίαση και ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή. Γενικότερα χαμός.

 

 

Όμως η σειρά αυτή και η πλοκή της είναι η απόδειξη ότι ο κόσμος δεν πάει καλά. Διότι μπορεί να πλησιάζει «Βιβλική καταστροφή» για τις ζωές όλων, να εγκυμονεί και άλλη δολοφονία αλλά όλους τους νοιάζει μονάχα ένα πράγμα: Το αν θα πέσει επιτέλους το φιλί μεταξύ Άννας και Δημήτρη.

 Εμείς πάντως περιμένουμε τα εξής στα επόμενα επεισόδια: 

 

Γίνονται αυτά και δεν αποθεώνουμε τον Τζό Τριμπιάνι των Παγιδευμένων, Αντρέα Παπαδάκη.

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει;

Στη μετά-Μουντιάλ εποχή οι μάσκες έχουν πέσει, το ζεύγος έχει ομολογήσει τον έρωτα μεταξύ του αλλά για κάποιο λόγο ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα. Τίποτα όμως. Πρωτότυπο; Ας δούμε τα δεδομένα λίγο και να αποφασίσουμε για το πόσο παρανοϊκό είναι το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αμφότεροι είναι single, και οι δύο έχουν ομολογήσει ότι ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον, πάντα κάτι τσαντίζει την Άννα αλλά την επόμενη μέρα βρίσκει μια ευκαιρία και είναι ξανά μέσα στο γραφείο του Μαρκέτου, πάνε βόλτες μαζί, τρώνε μαζί αλλά ακόμα τίποτα. Κανένα νόημα αλλά τύφλα να έχει το σασπένς. Μόνο που επειδή έχουμε δουλειές -δηλαδή μια πλοκή να δούμε- και επειδή μας έχετε πρήξει μπορείτε εκεί στην παραγωγή να τους σπρώξετε ο ένας πάνω στον άλλον για να τελειώνουμε; Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου η πλοκή το πάει αλλού...

 

 

Ζητάμε πολλά μάλλον, για αυτό ας δούμε λίγο τα σενάρια. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας με το που ξεκινήσει το επεισόδιο; Βρισκόμαστε στην εξής φάση: Δημήτρης και Άννα έχουν πιεί το ουζάκι τους, η Ροδίτη είναι σταθερή και περιμένει, την ώρα που ο Μαρκέτος παίζει φουλ επίθεση, είναι σε απόσταση αναπνοής από το στόμα της και ετοιμάζεται να τελειώσει τη φάση σαν κυνικός σέντερ φορ όπως αρμόζει σε ένα αρχοντικό εισαγγελέα.

Όμως...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved