Παγιδευμένοι: Πόσο «Τζόι Τριμπιάνι» είναι ο Ανδρέας Παπαδάκης;

Σκληρός αλλά κυρίως φαγάνας ο Πέτρος Λαγούτης. Είναι όμως ο «Έλληνας Τζόι» από τα Φιλαράκια;

Οι Παγιδευμένοι είναι ξανά στη ζωή μας μετά την «ατελείωτη» παύση εξαιτίας του Μουντιάλ και ευτυχώς η παραγωγή μας είχε κρατημένες αρκετές συγκινήσεις για να μπούμε σε mode Λεβεντογιάννη και Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Με το «καλησπέρα» λοιπόν έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με καταιγιστικές εξελίξεις και όσο περνάνε τα επεισόδια θα μπαίνουμε ακόμα παραπάνω στην πρίζα.

 

 

Σαφώς και οι πρωταγωνιστές Μαρκέτος και Ροδίτη έχουν μεγαλύτερο μερίδιο μπροστά στην οθόνη, ωστόσο το έτερο μέλος της τριάδας, Αντρέας Παπαδάκης κερδίζει δίκαια τη συμπάθειά μας, όχι μόνο για την πειθαρχία και την άξια προσήλωση στο επάγγελμα του αποτελεσματικού αστυνομικού, ταυτόχρονα όμως στον συνδετικό κρίκο και φιλαράκι των δύο παραπάνω.

Εμείς του έχουμε μια συμπάθεια παραπάνω γιατί τον υποδύεται ο Πέτρος Λαγούτης.

Επαγγελματίας από τη μία, από την άλλη το μέλος της παρέας που δίνει πιο εύθυμο τόνο σε κάθε επεισόδιο. Μεγαλύτερα προτερήματά του, η μεγάλη καρδιά και ακόρεστη όρεξη για φαγητό. Σας θυμίζει κάποιον; Αν διαβάσατε τον τίτλο σίγουρα προϊδεστήκατε. Ο Αντρέας Παπαδάκης είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει σήμερα στον Τζόι Τριμπιάνι από τα Φιλαράκια και ο λόγος είναι σαφής. Το φαγητό.

Έχουμε και στο Ratpack έναν αντίστοιχο Τριμπιάνι.

Παρόλα αυτά δεν είναι μονάχα το φαγητό που τους ενώνει. Πιάσαμε λοιπόν έξι χαρακτηριστικά του υπέρτατου χαρακτήρα από τα Φιλαράκια και τα βάλαμε πάνω στον Αστυνόμο Α’ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1. Είναι ο Αντρέας Παπαδάκης ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει στην Ελλάδα στον Τζόι Τριμπιάνι ή ο φαγάνας από τα Φιλαράκια θα ήθελε πολύ να μοιάζει στον κολλητό του Δημήτρη Μαρκέτου;

Το παρακάτω άλμπουμ έχει τις συγκρίσεις και το τελικό πόρισμα:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved