Twitter Παγιδευμένοι Παγιδευμένοι: Πώς θα αντέξουμε μέχρι τις 23 Ιανουαρίου;

Ωραίο το χιουμοριστικό σποτάκι του ΑΝΤ1 με την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να απαλύνει τον πόνο μας.

Ίσως ούτε από τον ίδιο τον ΑΝΤ1 να μην περίμεναν ότι το «Παγιδευμένοι» θα κάνει τέτοιο γκελ στο κοινό, όταν έκλειναν συμφωνία με το Μουντιάλ. Σαφώς και η γιορτή του ποδοσφαίρου θα είναι μόνιμο θέμα στην καθημερινότητα του κόσμου, ωστόσο αυτό θα έρθει με ένα μεγάλο «τίμημα».

Και αυτό είναι να διακοπεί μέχρι το τέλος του Μουντιάλ η σειρά «Παγιδευμένοι». Οι άνθρωποι δεν είναι σοβαροί.

Τα δάκρυα των πρωταγωνιστών ήταν σαν τα δικά μας:

 

 

Mid-Break: Μια λέξη που πονάει

Πραγματικά αυτό το προσωρινό break, είναι λες και περνάνε στην γκιλοτίνα και ο δήμιος μας έχει στο περίμενε για το αν θα κάνει τη δουλειά του ή θα μας αφήσει ελεύθερους. Αυτά είναι τα κατάλοιπα στην άκομψη διακοπή στην επαφή μας με την τριάδα Λεβεντογιάννη-Φεντόρουφ-Λαγούτη. Όσο και αν ο Πέτρος Λαγούτης προσπάθησε να μας θυμίσει ότι εκτός από αστυνομικός έχει υπάρξει και τηλεοπτικό 10άρι στην ταινία «Η Κληρονόμος» ως αρχηγός των Πανθήρων, Μιχάλης Καλπάκης, το προαναγγελθέν σποτάκι που επιβεβαίωσε το mid-διάλειμμα δεν το πήραμε καθόλου εύκολα.

Ειδικά όταν αυτό το προσωρινό STOP έρχεται σε ένα κομμάτι που συμβαίνει η κορύφωση της σειράς.

 

 

Μπορεί να μην έχουν βγει προς τα έξω ακόμα τα μυστικά που μας «υποσχέθηκε» η τριάδα από την πρώτη μέρα που τους είδαμε στις οθόνες μας, αλλά αυτή η προσμονή που μας δημιουργεί κάθε επεισόδιο για να δούμε το επόμενο δεν μπορεί να βρει καμία γιατρειά, όσο χιουμοριστικό και αν είναι ένα βιντεάκι όπως το παρακάτω με την μπάλα.

Toυλάχιστον συνεχίζεται ο Μaestro του Παπακαλιάτη.

Είναι σαν να προσπαθείς να ξεπλύνεις μια πληγή με οινόπνευμα και να ελπίζεις ότι δεν θα πονέσεις. Στο τέλος ξέρεις ότι θα επουλωθεί, εκείνη τη στιγμή όμως θα τσούξει αρκετά.

 

 

Η επιστροφή στην πραγματικότητα και τον υπέρτατο τύπο Δημήτρη Μαρκέτο του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη θυελλώδη συνεργασία του με την Άννα Ροδίτη της Μάρθας Λαμπίρη – Φεντόρουφ λοιπόν θα γίνει από την νέα χρονιά. Η 23η μέρα του Ιανουαρίου που θα επιστρέψει η σειρά ξανά στις οθόνες μας, μοιάζει πραγματικά πολύ μακρινή, λες και περιμένουμε την επόμενη ταινία Avengers της Marvel που είναι το 2024. 

Καλό μας Μουντιάλ, με μισή καρδιά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved