Το να είσαι ζιγκολό δεν είναι εύκολη υπόθεση

Ο Samuel Hunter μας εξηγεί πώς είναι να κάνεις το πιο παλιό επάγγελμα του κόσμου

Ο Samuel Hunter κερδίζει 10.000 δολάρια το μήνα. Το ποσό είναι αρκετά εξωφρενικό όσο είναι και το επάγγελμα του. Ξέρεις τι περνάει ένας αληθινός ζιγκολό; Δύσκολο κανείς να το φανταστεί έτσι δεν είναι; Όλοι οι άντρες κάποτε έχουν σκεφτεί να το κάνουν και οι περισσότεροι φυσικά το έχουν απορρίψει. Ο Samuel Hunter όμως είναι από εκείνους που το δέχτηκαν. Η ζωή του είναι γεμάτη ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία και μέρη εξωτικά. Προσφάτως όπως μας είπε ο ίδιος πέρασε ένα μήνα στο Πουκέτ σαν συνοδός μία πολύ πλούσιας κυρίας. Υπάρχουν επαγγέλματα κι επαγγέλματα εκεί έξω, κάποια είναι δύσκολα και κάποια άλλα πολύ παράξενα. Εκείνο του ζιγκολό θα μας το αναλύσει ο άνθρωπος που το κάνει πραγματικότητα κάθε μέρα.

Δέκα σειρές που πρέπει να δει ένας άντρας για το στυλ τους

Ο Hunter έχει ευρύ πελατολόγιο και οι πελάτισσες του είναι όλων των ηλικιών. Η πιο μεγάλη γυναίκα πελάτισσα είναι 73 και η πιο μικρή είναι 23. Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι ταινίες με ζιγκολό είναι σε πολλά τους ακριβείς αλλά όμως σε πολλά πέφτουν έξω. «Σίγουρα υπάρχει η χλιδή αλλά ο θεατής δεν βλέπει την αθέατη πλευρά της δουλειά μας» λέει ο Hunter. Τα τελευταία δύο χρόνια κάνει μόνο αυτό και οι πελάτες του είναι μόνο γυναίκες. Το ταξίδι του στον χώρο του πληρωμένου σεξ ξεκίνησε όταν εργαζόταν για την εταιρία Touching Base η οποία έφερνε σε επαφή ανθρώπους με αναπηρία με επαγγελματίες sex workers.

 

 
 

Τι σημαίνει όμως να κάνεις τη δουλειά ενός ζιγκολό;

Η ζωή του είναι πολύ διαφορετική από μία γυναίκα sex worker. Αυτό το παραδέχεται ο ίδιος. «Μία πελάτισσα θα με κλείσει για μία ολόκληρη νύχτα, επίσης την ημέρα θα δω μόνο μία πελάτισσα αποκλειστικά» λέει ο Hunter. Για δύο ώρες κερδίζει 600 ευρώ και οι περισσότερες από τις επαφές του είναι παντρεμένες γυναίκες, απογοητευμένες με τον γάμο τους και την ερωτική τους ζωή. Υπάρχουν πελάτισσες που μπορεί να τον «κλείσουν» για πολλές συνεχόμενες μέρες, οι πιο πολλές κυμαίνονται στην ηλικία των 40 με 50. Δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με κάποια πελάτισσα, σε αντίθεση με τις ταινίες του είδους στις οποίες οι πρωταγωνιστές συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με τις γυναίκες που πάνε. Ο Hunter δουλεύει μέσω της δικής του ιστοσελίδας.

 

 
 

Το οικογενειακό περιβάλλον του Hunter γνωρίζει για το επάγγελμα του και έχει την απόλυτη στήριξη τους. «Το είπα στη μητέρα μου», εξήγησε. «Ήταν λίγο ανήσυχη στην αρχή, αλλά τώρα είναι εντάξει με αυτό». Ο ίδιος πιστεύει πως είναι δυνατόν να έχεις μία κανονική σχέση αν είσαι sex worker, αν και ο ίδιος επιλέγει να μην έχει. Μέχρι στιγμής στηρίζεται στα δικά του μέσα διαφήμισης μιας και οι μηχανές αναζήτησης στο ίντερνετ «μπλοκάρουν» ό,τι αφορά το sex working. Οι περισσότερες δουλειές του προέρχονται μέσω των δικών του social media.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved