Πώς θα αναβαθμίσεις την σεξουαλική σου απόδοση μόνο με μία απλή κίνηση

Κι όμως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις τελικά.

Το σεξ μπορεί να γίνει από κάτι πολύ απλό έως κάτι αρκετά περίπλοκο τελικά. Εμείς όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να το κάνουμε πιο απλό για τους ανθρώπους και αυτός είναι ο σκοπός μας, να κάνουμε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τον καθένα από εμάς.

Το δεύτερο πιο ευαίσθητο σημείο της θα σε ευγνωμονεί αν διαβάσεις αυτό

Όλοι έχουμε ακούσει για περιστατικά που από μία απλή επαφή με την σύντροφο μας μπορεί να πάθαμε κάτι αρκετά επιβλαβές με την υγεία μας. Ίσως να σου ακούγεται παράξενο αλλά ο παράγοντας υγεία είναι πολύ σημαντικός για την σεξουαλική σου απόδοση.

 

 
 

Μαζί με όλα τα άλλα που μας έμαθε η πανδημία του κορονοϊού, είναι και το πώς να πλένουμε τα χέρια μας σωστά. Να και κάτι που τελικά θα σου γίνει χρήσιμο και στην ερωτική σου ζωή. Ναι, είναι πολύ βασικό να πλένουμε τα χέρια μας πριν από κάθε σεξουαλική επαφή.

 

 
 

Και σίγουρα περισσότερο τώρα που επιθυμούμε να έχουμε μία καλή απόδοση, χωρίς μικρόβια και χωρίς ενοχλήσεις.

Όντως; Φυσικά…Προσωπικά το εύχομαι γιατί, σύμφωνα με μία ισπανική έρευνα στην οποία έπεσε πρόσφατα το μάτι μου, το 69% των αντρών, pre-Covid, δεν έπλενε τα χέρια του τόσο συχνά όσο θα έπρεπε.

Με λίγα λόγια και απλά, πλένε τα χέρια σου και θα είσαι πάντα ασφαλής μαζί της στο κρεβάτι, και εννοείται πάντα με προφυλακτικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved