Γιατί δεν κάνω καθόλου σεξ το καλοκαίρι

Ένα σπορ που το προτιμώ χειμερινό.

Το σεξ το καλοκαίρι είναι μαρτύριο. Απορώ γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας; Το μισώ. Με πιάνει κατάθλιψη. Δεν θέλω πως το λένε. Το μόνο που ενδιαφέρει το καλοκαίρι είναι το ποτό, το αρκουδίσιον και το μπάνιο στη μπανιέρα.

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Το σεξ το καλοκαίρι είναι υπερεκτιμημένο. Το χειμώνα ναι, φυσικά. Πως αλλιώς θα ξεχειμωνιάσουμε χωρίς σεξ; Το καλοκαίρι όμως, όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω παιδιά.

 

 
 

Ένας συνεχής τσακωμός με την κοπέλα μου είναι αυτός. Γιατί δεν κάνουμε σεξ ρε μωρό μου τόσο συχνά;

Εγώ λέω, ζεσταίνομαι, δεν έχω όρεξη, δεν θέλω καν να φάω, η ζέστη με τρελαίνει, τη σιχαίνομαι, δεν θέλω σεξ, θέλω να κάθομαι ακίνητος κάτω από τον κλιματισμό ή τον ανεμιστήρα.

Τι είναι αυτό που ξενερώνει τους άντρες στο σεξ;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις σεξ. Γιατί; Καταρχάς μόνο στη σκέψη να κοπανιέμαι σαν μορταδέλα και να ιδρώνω σαν φάλαινα πάνω σε ένα άλλο ιδρωμένο σώμα, μου είναι απωθητική. Το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο μόνο για ξάπλα και πισίνα.

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι να πας ελεύθερο κάμπινγκ και κάποια πονηρή να σε παρασύρει να κάνετε βρώμικο σεξ στη σκηνή. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.

 

 

Αν θέλεις να μάθεις γιατί οι αφροδισιολόγοι είναι τίγκα κάθε Σεπτέμβρη, τώρα ξέρεις. Αυτά είναι τα μεγάλα λάθη. Σεξ στη σκηνή. Λάθος.

Το καλοκαίρι και το σεξ είναι μύθος. Αυτά τα δύο απλά δεν πάνε μαζί. Είναι σαν να τρως προβατίνα με γάλα και κορνφλέικς. Απλά δεν γίνεται.

Το σεξ για μένα το καλοκαίρι είναι σκέτο βάσανο ρε παιδιά τι να κάνω; Σεξ στην παραλία;;; Σίγουρα έχει η κοπέλα μου τα δίκια της αλλά πραγματικά δε το χαίρομαι, φοβάμαι. Άσε μετά που πρέπει να κάνεις απαραίτητα εξετάσεις για να δεις πόσα STD έχεις αρπάξει από την άμμο. Δηλαδή γιατί είμαι περίεργος; Δεν είμαι περίεργος, απλά δεν αντέχω τη ζέστη και την ταλαιπωρία.

Το σεξ το καλοκαίρι είναι απλά μια κακή προπαγάνδα των εταιριών μαγιό και καλλυντικών. Το σεξ το καλοκαίρι πρέπει να απαγορευθεί δια νόμου όπως κάνουν οι Κινέζοι με το πορνό.

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved