Γιατί πρέπει να βγάλεις από το μυαλό σου το σεξ στη θάλασσα

Το νερό μπορεί να γίνει απολαυστικό αλλά και πολύ επικίνδυνο.

Το σεξ στη θάλασσα είναι κάτι που όλοι θέλουμε να κάνουμε και σίγουρα κάποιοι από εμάς θα έχουμε ήδη κάνει. Είναι κάτι πολύ απολαυστικό που όμως μπορεί να κρύβει πολλούς κινδύνους για την υγεία μας.

Μπορεί να φαίνεται αθώο και ρομαντικό αλλά πίστεψε με δεν είναι τόσο. (Εντάξει ρομαντικό είναι σίγουρα, αρκεί να μην έχει σκυλόψαρα τριγύρω…)

 

 
 

Το σεξ στα νερά κάποιας ερημικής ακρογιαλιάς, μιας λίμνης ή έστω μιας πισίνας είναι στα things to do πολλών ερωτευμένων ή απλώς σεξουαλικά δραστήριων.

Έχει όντως αλλάξει ο τρόπος που κάνουμε σεξ σήμερα;

Ποιος δεν έχει φαντασιωθεί να το κάνει σαν τον Αντόνιο Παντέρας μέσα στα σκοτεινά νερά μίας θάλασσας μαζί με την αγαπημένη του. Είναι σίγουρα πολύ ωραίο σαν φαντασίωση. Μπορεί να φαίνεται ακόμη και ασφαλές…αλλά…

Ασφαλές και εύκολο το σεξ στο νερό; Για τα ψάρια σίγουρα.

 

 
 

Κανείς, µα κανείς δεν µπορεί να σου εγγυηθεί ότι το προφυλακτικό όντως προφυλάσσει µέσα στο νερό από σεξουαλικώς µεταδιδόµενα νοσήµατα, αφού καµία εταιρεία δεν τα τεστάρει σε τέτοιες συνθήκες.

Άσε που τόσο το θαλασσινό όσο και το µπολιασµένο µε άπειρα χημικά νερό της πισίνας καταστρέφουν τη λίπανση των προφυλακτικών.

Για το δικό μας είδος όμως, το υγρό σεξ «εγκυµονεί» κινδύνους και δυσκολίες. Πρώτον, γιατί το προφυλακτικό δεν πειθαρχεί για κανένα λόγο. Έχεις δει κανέναν να φοράει τη στολή του ψαροντουφεκά αφού πέσει στη θάλασσα; Ε, κάπως έτσι.

 

 
 

Ωστόσο επειδή τα πράγματα στην κανονική ζωή δεν συμβαίνουν όπως στις ταινίες, να μερικές λεπτομέρειες που θα σας κρατήσουν μακριά από κακοτοπιές και δυσάρεστες συνέπειες.

Γιατί, όσο να 'ναι, τα νερά στα οποία κολυμπάμε δεν είναι ακριβώς τα παρθένα νερά της "Γαλάζιας Λίμνης" και φυσικά εκτός από την ευχαρίστηση ελλοχεύουν και διάφοροι κίνδυνοι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved