screenshot-youtube_GNTM 5 «Πουλάει» πλέον το ξεκατίνιασμα στην ελληνική τηλεόραση;

Η Σοφία Χατζηπαντελή μανούριασε στο πλατό του GNTM 5, αλλά δεν μας έκανε και τόσο εντύπωση. Εσένα;

Ο μεγάλος νικητής της Δευτεριάτικης τηλεθέασης -το GNTM 5- είχε πολλούς λόγους για να το παρακολουθήσεις. Για ορισμένους είναι άλλο ένα ριάλιτι, για αρκετούς πάλι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ της Δευτέρας.

Τι είδε ο κόσμος την περασμένη βδομάδα; Ριάλιτι ή Σειρές;

Το αγαπημένο ριάλιτι πρόγραμμα άφησε υποσχέσεις από την περασμένη εβδομάδα με το νέο «σχήμα» των κριτών, ιδιαίτερα με την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή που δίνει διαφορετική νότα σε όλη την τετράδα.

 

 

Όπως έχει γίνει κατανοητό το μοντέλο από την Κύπριο είναι η πιο «σφιχτή» εκ των τεσσάρων, με τα κριτήριά της να είναι ασφαλώς διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Αυτό φέρνει διαφορετικό αέρα σε κάθε επεισόδιο, καμιά φορά όμως προσφέρει και εντάσεις.

Στο επεισόδιο της 26ης Σεπτεμβρίου η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε με τη 18χρονη Ειρήνη, μια εντυπωσιακή Κύπρια -Κυπραία όπως την έλεγαν- γυναίκα με τα 3 από τα 4 μέλη των κριτών να αισθάνονται ότι έχουν βρει μπροστά τους ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση. Αυτή την άποψη δεν ενστερνίστηκε η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία της είπε ότι δεν την περνάει γιατί δεν είχε διαφορετική έκφραση στο πρόσωπό κατά τις πόζες αλλά και ότι «είναι σαν όλες τις άλλες Κυπραίες».

 

 

Αιτία για να ξεκινήσει σαματάς

Καβγάς όμως όχι μεταξύ διαγωνιζόμενης και Χατζηπαντελή, αλλά μεταξύ των κριτών. Τάσος Σοφρωνίου και Χατζηπαντελή άρχισαν να ανταλλάσουν κουβέντες, Καγιά και Καράβας προσπαθούσαν να κάνουν τους πυροσβέστες αλλά το μανούριασμα είχε ήδη πάρει θέση στις τηλεοράσεις μας. Άλλη μια μέρα στη δουλειά με λίγα λόγια για ένα αγαπημένο ελληνικό ριάλιτι. Trash Tv στο μεγαλείο σου. Παρόλα αυτά αισθανθήκαμε ότι δεν νιώσαμε κάποιο ταράκουλο μετά από αυτό το 

Κάποτε η λέξη «καβγάς» στον τίτλο κάποιου άρθρου δημιουργούσε πανικό, τραβούσε το μάτι, ήταν το απόλυτο clickbait, πλέον όμως με τόση trash tv αισθανόμαστε «χορτασμένοι» από κάθε αντίστοιχη είδηση.

Σαφώς και ο κόσμος αναζητά την ίντριγκα και κατά βάθος την trash-ίλα, πλέον όμως ψάχνει κάτι το διαφορετικό. Είναι τόσο μυημένο στο ξεκατίνιασμα που πλέον καταλαβαίνει και τα «στημένα» σκηνικά. Δεν είναι χάπατο. Καταλαβαίνει. Έχει δει τόση πολλή βαβούρα και κατινιά που δεν του κάνει καμία απολύτως αίσθηση, σε σημείο που βαριέται. Είναι ο ίδιος λόγος που το τελευταίο «Survivor» κούρασε με το άπειρο ξεκατίνιασμα πριν καν αρχίσει να βγάζει την ούτως ή άλλως αναμενόμενη κατινιά μεταξύ των διαγωνιζόμενων.

Για την ακρίβεια πολλοί δεν ήξεραν ότι υπάρχει καν το τελευταίο Survivor.

 

Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα βλέπει το ελληνικό ριάλιτι για τους τσακωμούς του -μην ξεχνάμε έρχεται το Love Island- και για αυτό που αποκαλούμε ελληνική trash-ίλα, παρόλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέσα στη «βρομιά» και την κατινιά, αναζητούν και μια ικμάδα ποιότητας. Δύσκολο αλλά πάντα υπάρχουν άνθρωποι που ξεχωρίζουν. Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Γιώργος Καράβας είναι από τους πλέον συμπαθής τύπους που έχουμε δει στην τηλεόραση, όπως και ο Δημήτρης Σκουλός παλιότερα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved