Νιώθεις κορεσμό ή το περίμενες τόσο πολύ;

Αυλαία, πασαρέλα και πάμε. Οι μέρες χωρίς τα «Συγκλό» της Βίκυς Καγιά τελείωσαν και απόψε στις 21:00 υποδεχόμαστε το reality show που έκλεψε τις ελληνικές καρδιές, αναγάγοντας κάτι «Σασμούς» ή «Άγριες Μέλισσες» σε προγράμματα για να περάσει ο χρόνος την ώρα των διαφημίσεων. Το Greece Next Top Model 5 κάνει πρεμιέρα με τις οντισιόν για το σπίτι και οι κριτές ετοιμάζονται για main entrance.

Εσένα σε καλούν σε σπίτια για να δείτε GNTM;

 

Οι οντισιόν μας αρέσουν κομματάκι παραπάνω

Σαφώς και δεν είναι όλα τα ριάλιτι ίδια, ούτε και μπορούν να κεντρίσουν την προσοχή όλων με το main πρόγραμμά τους. Ωστόσο όποτε υπάρχει η δυνατότητα οντισιόν (συνήθως στα ριάλιτι τραγουδιών) τότε το πρόγραμμα ενώνει πάντα πολύ κόσμο, ειδικά όταν εγκυμονεί το περιθώριο των bloopers.

Σίγουρα ακούγεται αρνητικό και κάπως «σκατόψυχο» να γελάμε με κάποιο λάθος ή με κάποια κίνηση που θα ξυπνήσει τον γέλωτα, ωστόσο είναι και αυτό μέρος του (κάθε) παιχνιδιού.

Αν δεν υπήρχε αυτή η φοβία, βίντεο όπως ο «Fear of the Dark» στο X-Factor ή o «Απολλώνιος» στο «Show Sexy» θα ήταν απλά δύο δάκρυα στη βροχή και όχι κειμήλια του γενικότερου blooper system των ελληνικών ριάλιτι:

 

 

Το «Champions League» της Δευτέρας

Ποιος να το περίμενε ότι θα υπήρχε κάποιο «μαγικό» πρόγραμμα και μάλιστα ριάλιτι που θα κατάφερνε να μαζέψει αντροπαρέες μπροστά από καναπέ, με μπίρες και πίτσες και ας μην είναι ημέρα ΤσουΛου. Ή ακόμα καλύτερα (ή χειρότερα) να γεμίζει την ώρα του προγράμματος με περισσότερο σχολιασμό την ώρα της πόζας ή κάποια ατάκας, λες και είναι χαμένο τετ α τετ του Σπόραρ στη Λεωφόρο.

Το ερώτημα όμως είναι ένα, όπως και κάθε φορά πριν την έναρξη ενός ριάλιτι: Έχεις φτάσει σε κορεσμό πλέον με τα GNTM ή κρατάς ακόμα τον ίδιο ενθουσιασμό που έχεις εδώ και τόσα χρόνια;

Η απάντηση κρύβεται στα άτομα που θα πάρουν τελικά μέρος, αλλά και τη μαεστρία των κριτών να δίνουν ενδιαφέρουν και ίντριγκα στις δύσκολες στιγμές.

 

Όπως κάνει η τριάδα του MasterChef για παράδειγμα.

Μπορεί  ακόμα να μην γνωρίζουμε αν αυτό το GNTM θα είναι σαν τα υπόλοιπα, καλύτερο ή χειρότερο, παρόλα αυτά και μόνο που επιστρέφει θα έχουμε κάτι να απασχολεί την καθημερινότητά μας για τους επόμενους μήνες. Είτε το βλέπουμε φανατικά, είτε καθόλου, είτε τελικά εξελιχθούμε σε φαν του «Love Island».

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved