INTIME Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν έχει ανάγκη να ψηφίσει τον εαυτό του

Είναι υποψήφιος ανάμεσα στους 11 κορυφαίους αθλητές στίβου στον κόσμο, εκείνος όμως έδωσε αλλού την ψήφο του.

Και εκεί που λες δεν υπάρχει κάτι άλλο με το οποίο μπορεί να μας εκπλήξει, ο Μίλτος Τεντόγλου δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να κάνει τη μέρα μας, ξεχωριστή. Πέρα από τα κατορθώματά του στο άλμα εις μήκος -μιλάμε για Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή άλλωστε- έχει έναν τρόπο να μας φτιάχνει τη διάθεση με μία μόνο κίνηση. Είτε με έναν μορφασμό από το «One Piece», είτε με μια αστεία ατάκα για την κοπέλα του, είτε ακόμα με την αφέλειά του μπροστά στην κάμερα.

Κάθε στιγμή του είναι ξεχωριστή, ακόμα και όταν αγωνίζεται.

 

Με τόσα που έχει καταφέρει δεν είναι νέο ότι ο Τεντόγλου είναι από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και ένας εκ των κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο, σε όλα τα σπορ. Στον στίβο, πάντως, είναι μέσα στους 11 φιναλίστ για τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο της κατηγορίας ανδρών.  

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της 28ης Οκτωβρίου μέσω social media, σε Facebook, Instagram, YouTube και κάθε retweet στο X. Ο κορυφαίος αθλητής- το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στις 13-14 Νοεμβρίου- θα αναδειχθεί μέσα από τρεις ψηφοφορίες (50% από τις ψήφους των μελών του ΔΣ της World Athletics, 25% από εκείνες της «οικογένειας» του παγκόσμιου στίβου και 25% από τα social media).

Ο Μίλτος Τεντόγλου, πάντως, έχει ήδη ψηφίσει, παραδόξως όμως, όχι τον εαυτό του όπως θα μπορούσε να έχει κάνει. Συγκεκριμένα, τα like του (που σημαίνει ψήφος) κατέληξαν στον παγκόσμιο πρωταθλητή και ρέκορντμαν της σφαιροβολίας, Ράιαν Κράουζερ και τον Νίρατζ Τσόπρα, χρυσό παγκόσμιο πρωταθλητή στον ακοντισμό.

Για την ιστορία, ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ψηφίσει και για την κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς, στηρίζοντας τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες, Γιούλιμαρ Ρόχας (τριπλούν) και Χαρούκα Κιταγκούτσι (ακοντισμός).

Τεντόγλου: Μόνος του και όλοι τους

Μήπως να βοηθήσουμε τον Μίλτο Τεντόγλου με την ψήφο μας;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved