ΙΝ ΤΙΜΕ ΝΕWS Μίλτο Τεντόγλου, πώς μας φτιάχνεις πάντα έτσι τη διάθεση;

Ο Έλληνας Oλυμπιονίκης είναι απόλαυση με όλη την έννοια. Και τον λατρεύουμε για αυτό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο αθληταράς που κάνει την Ελλάδα περήφανη με τα κατορθώματά του στο άλμα εις μήκος. Θα μπορούσε παράλληλα όμως να είναι και ο κολλητός μας που πάντα θα πει την κατάλληλη ατάκα, την πλέον (α)κατάλληλη στιγμή.

Οι μοναδικές αντιδράσεις του κάθε φορά που βρίσκεται on air, η αμηχανία της στιγμής και η αυθεντική εξωτερίκευση των συναισθημάτων του ουσιαστικά προκαλούν ένα τεράστιο χαμόγελο για όποιον περνάει ορισμένα δευτερόλεπτα στην οθόνη και τον παρατηρεί.

Θυμηθείτε εδώ τι έκανε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου όταν έμαθε on air ότι πήρε το χρυσό.

Αυθεντική αντίδραση που μας φτιάχνει το κέφι

Την ώρα που (δυστυχώς) μετράμε την μία καταστροφή μετά την άλλη εξαιτίας των πυρκαγιών στην Ελλάδα, ο Μίλτος Τεντόγλου, έστω και για λίγο, έδωσε λόγο στο χειλάκι μας να χαμογελάσει με την εμφάνισή του στον ημιτελικό του μήκους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Πέρα από το γεγονός ότι προκρίθηκε στον τελικό (24/8, 20:30), ξεπερνώντας το όριο των 8,15 μ. ο Μίλτος πήρε πόντους αυθορμητισμού με τις αντιδράσεις του.

 

 

Στην αρχή, όταν κατά το δεύτερο άλμα του πάτησε πολύ μακριά από τη βαλβίδα, φτάνοντας το 7.95 μ. είπε στον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι «τι μ@@@ς είμαι», αλλά εκεί που μας έκανε να γελάσουμε ήταν όταν βγήκε από μέσα του ο Ρος Γκέλερ από τα «Φιλαράκια».

 

 

Για να μην ψάχνεστε, ιδού οι περιβόητες σκηνές από τα «Φιλαράκια»:

 

 

 

Δεν είμαστε σίγουροι ότι είχε σκοπό να το χρησιμοποιήσει για τον ίδιο σκοπό με τον Ρος,  ωστόσο και μόνο η κίνηση, έφτανε για να δώσει έστω και λίγη θετική ενέργεια σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Για αυτό και τον λατρεύουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved