Instagram Η γυναίκα του Παλάσιος είναι η Γουάντα Νάρα της Ελλάδας

Η κυρία Joha Herbel οδηγεί την κούρσα με τις Ελληνίδες WAGs.

Ποιος μπορεί να τους δώσει άδικο; Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ζουν κάτι που δύσκολα θα είχαν φανταστεί πριν 1.5 χρόνο. Πριν την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τότε που ο Λάζλο Μπόλονι είχε κάνει το “τριφύλλι” να μοιάζει με κάτι που δεν θύμιζε σε τίποτα ποδοσφαιρικό σύνολο. Ο Ιβάν ο τρομερός έχει μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό και έχει δημιουργήσει την πιο καλοδουλεμένη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα μετράει 10 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Σούπερ Λίγκα, από τις στοιχηματικές εταιρείες δίνεται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το τμήμα αποπνέει υγεία και επιστρέφει στη φυσική του θέση: Εκείνη του πρωταθλητισμού.

Σίντι Μαρίνα, ποιος θα πάρει τη φετινή Super League;

Οι απουσίες δεν τον λυγίζουν και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνάει τα εμπόδια. Σύμμαχοί του σε αυτή τη μάχη είναι οι πιστοί του στρατιώτες. Οι ποδοσφαιριστές που βάζουν το καλό της ομάδας πάνω από το προσωπικό τους και κάθε αγωνιστική σκορπάνε χαμόγελα στους φίλους και τρόμο στους αντιπάλους. 

Ένας εξ αυτών ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο Αργεντινός άσος που “καθάρισε την μπουγάδα” στον Βόλο με δύο τέρματα. Άνοιξε τον δρόμο για το ιστορικό 10/10 και πήρε την σκυτάλη από τον τραυματία Αϊτόρ. Έδωσε ένα ρεσιτάλ στο γήπεδο, με τη γυναίκα του Joha Herbel να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα που τον αποθεώνει. Η γυναίκα του “Τούκου” είναι μία εντυπωσιακή παρουσία, μητέρα ενός κοριτσιού και χωρίς υπερβολή είναι η Γουάντα Νάρα της Ελλάδας

Οι λόγοι; Στην παρακάτω gallery

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved