Instagram Σίντι Μαρίνα, ποιος θα πάρει τη φετινή Super League;

Η Αλβανίδα δημοσιογράφος παίζει στα δάχτυλα το ιταλικό ποδόσφαιρο και θέλουμε τα “φώτα” της και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League; Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προελαύνει με το απόλυτο 9/9, η ΑΕΚ με την φόρα του νέου γηπέδου δείχνει έτοιμη να επιστρέψει στον θρόνο, ο Ολυμπιακός περιμένει την διακοπή του Μουντιάλ για να μονταριστεί εκ νέου και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μία φάση ανανέωσης. Γρίφος.

Έναν γρίφο που μπορεί να λύσει η Σίντι Μαρίνα. Η παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και μοντέλο από την Αλβανία που αυτήν την περίοδο βγάζει το “παντεσπάνι” της στην Ιταλία. Είναι επιφορτισμένη με το ρεπορτάζ της Serie A, την κούρσα της οποίας οδηγεί η Νάπολι. 

Η Αμάντα Τριβιζάς είναι λες και βγήκε από παραμύθι του Ευγένιου

Η 24χρονη καλλονή που θυμίζει λίγο Τζούλια Νόβα έχει αναδειχθεί Μις Αλβανία το 2019, έχει μπει στην πρώτη 20άδα στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος και έχει σπουδάσει στο Duke και το USC στις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα έχει υπάρξει διεθνής με την εθνική ομάδα βόλεϊ της Αλβανίας και εμείς επιθυμούμε να την δούμε σύντομα στα μέρη μας, ώστε να καλύψει το απαιτητικό ρεπορτάζ της Super League. 

Τώρα αναφορικά με το ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, ίσως να έριχνε κάτι ψιλά στον Παναθηναϊκό λόγω Τσοκάϊ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved