«Δάκρυσε» ολάκερο το ίντερνετ με το βιντεάκι για τον Chris Paul

Ο κοντούλης του Houston θα παίξει επιτέλους σε τελικό και κάποιοι του 'δωσαν να καταλάβει.

Θυμάσαι την ταινιάρα του Will Smith «The Pursuit of Happyness»;  Αυτή που δεν μπορεί με τίποτα να βρει δουλειά και στο τέλος τα καταφέρνει; Κράτα την παρακάτω σκηνή.

 

 

Στο θέμα μας τώρα…

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, ακόμα και αν μοιάζουν ακατάρριπτα. Οι κατάρες από την άλλη είναι μια διαφορετική ιστορία. Αν είσαι –επίτρεψέ μου- χεσμένος, είσαι για πάντα χεσμένος. Εκτός και αν είσαι ο Chris Paul.

Ο εκ των κορυφαίων playmaker στη σύγχρονη εποχή του ΝΒΑ, έμοιαζε καταδικασμένος να μην προσπεράσει ποτέ το εμπόδιο του δεύτερου γύρου των NBA Playoffs.Το 2014 μάλιστα έφτασε μια ανάσα με τους Clippers - χρειαζόταν μία μόλις νίκη σε 3 παιχνίδια - ωστόσο οι τότε Houston Rockets έκαναν την ανατροπή και με τρεις νίκες σερί πήγαν στους Τελικούς της Δύσης απέναντι στους Warriors.

Ο Λεμπρόν πάντως δεν δείχνει να έχει τέτοια προβλήματα.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο βραχύσωμος αλλά πολυτάλαντος point guard, πήγε το καλοκαίρι στο Houston και η ομάδα από τότε πάει τρένο. Πρώτη στη Regular Season μετά από πολλά χρόνια, και με μόλις 2 ήττες σε 10 παιχνίδια στην Post Season, απέναντι σε Timberwolves και Jazz, είναι στα τελικά της Δύσης απέναντι στην υπερομάδα των Curry-Durant-Thompson.

Το γεγονός ωστόσο το ότι ο Paul θα είναι επιτέλους σε κάποιον τελικό στην καριέρα του – πέραν των Ολυμπιακών Αγώνων με τις ΗΠΑ – έκανε το Τwitter κυριολεκτικά να «δακρύσει». Ειδικά το βίντεο-παρωδία του BleacherReport, το οποίο δανείστηκε τη σκηνή με την αντίδραση του Will Smith στο παραπάνω βίντεο θα σε κάνει να δακρύσεις.

Το αν θα είναι από συγκίνηση ή από τα γέλια, είναι καθαρά δικό σου θέμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved