Οι συμπαίκτες του LeBron απλώς ΔΕΝ κάνουν

Λιγότερο χρήσιμοι και από τασάκι σε μοτοσικλέτα κι αυτό το βίντεο το αποδεικνύει.

Έχει φτάσει τα 33 του χρόνια και παίζει σαν έφηβος. Η δίψα του για να πάρει το πρωτάθλημα είναι περισσότερο έκδηλη από ποτέ. Ο LeBron James κάνει πράγματα και θαύματα στην Post Season του ΝΒΑ, έχει πάρει τους μέτριους –κράτησέ το- συμπαίκτες του από τα δυο χεράκια, βάζει 40άρες στην καθισιά του και είναι έτοιμος να τους στείλει στα τελικά της Ανατολής. Όλοι μιλούν με διθυραμβικά σχόλια για τον «βασιλιά». Για τους συμπαίκτες του όμως;

Όσο ο «King» κάνει το κομμάτι του, όλοι οι υπόλοιποι πασχίζουν να κλέψουν έστω και ένα ψίχουλο από το μεγαλείο του. Τόσα χρόνια φαίνεται και χωρίς κυάλι ότι οι Cavs είναι ο James και οι... υπόλοιποι, και ιδιαίτερα φέτος που ο «βασιλιάς» δείχνει να παίζει ένας εναντίον πέντε, σου δίνουν την εντύπωση ότι οι τύποι απλά ΔΕΝ κάνουν.

Στο SNL (Saturday Night Live) που πέρασε, μάλιστα, ο Donald Glover και η παρέα του έβγαλαν ένα βίντεοκλιπ όπου ντύθηκαν Cavaliers – πλην του LeBron. Και τι δείχνει το βιντεοκλιπ; Τη «χρησιμότητά» τους στην ομάδα. Από τον Love που κουβαλά τα άπλυτά του μέχρι και τον Osman που προσπαθεί ο δόλιος να... μάθει τους κανόνες.

Αναμφίβολα, πολύ δυνατό βίντεο. Τσέκαρε!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved