Ρεσιτάλ χαζομάρας στο ΝΒΑ με πρωταγωνιστές Anthony-Towns και διαιτητές

Έγιναν πραγματάκια στο φινάλε του Houston-Minnesota. Και βηματάκια...

Τα NBA Playoffs ξεκίνησαν και λίγο-πολύ έχουμε πέσει μέσα στις προβλέψεις μας. Ιδιαίτερα για την ομάδα που τερμάτισε πρώτη στη Regular Season, τους Houston Rockets, που δεινοπάθησαν για να ανοίξουν στο σκορ απέναντι στους σκληροτράχηλους Timberwolves.

Με την ομάδα του να κολλάει, και το πλεονέκτημα έδρας να ετοιμάζεται να κάνει «φτερά» με το καλημέρα, ο James Harden πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με μια ξεγυρισμένη 44άρα έδωσε τη νίκη στις «ρουκέτες» με 104-101.

 

 

 

Η γκάφα φάση του αγώνα

Όσο καλό παιχνίδι και να έγινε, όσο εξωπραγματικός και να ήταν ο επίδοξος MVP, δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στο blooper στα 1:30’’ πριν το τέλος. Τότε που ο «μούσιας» βρίσκεται στη γραμμή για δύο ελεύθερες βολές και ευστοχεί στην πρώτη. Το σκορ γράφει 102-95, και με τη δεύτερη βάζει ταφόπλακα στα όνειρα των «λύκων». Η μπάλα όμως πάει σίδερο, ο Karl Anthony-Towns παίρνει το ριμπάουντ αλλά αντί να ξεκινήσει τον αιφνιδιασμό, κάνει ένα μίνι περίπατο και ετοιμάζεται να δώσει τη μπάλα στο διαιτητή.

 

1

 

Παρά την γκάφα του σέντερ των φιλοξενούμενων – o οποίος μάλλον νόμιζε ότι Harden σουτάρει την πρώτη βολή ακόμα -  ο διαιτητής σαστίζει, δεν δίνει τα καθαρά βήματα, οι Rockets διαμαρτύρονται και χωρίς να το καταλάβει κανείς Rose και Wiggins παίζουν κορόιδο με τον Gordon και βάζουν ξανά την ομάδα τους στο παιχνίδι.

 

animation 2

 

Μάλλον ο ρεφ λυπήθηκε τον Anthony-Towns που θα τα άκουγε μέχρι μεθαύριο από τον Thibodeau. Δεν εξηγείται αλλιώς. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved