INTIME Λέτε να το πάρει ο Ολυμπιακός;

Το μόνο πρωτάθλημα στον κόσμο που φαβορί είναι ο 1ος και ο 4ος. Τι Super League βλέπουμε!

Θα μας τρελάνουν φέτος οι ελληνικές ομάδες, ειδικά στα playoff της Super League. Τη μία αγωνιστική σου δίνουν την εντύπωση ότι θέλουν το πρωτάθλημα όσο τίποτα, την άλλη ότι τους είναι αδιάφορο και πάμε πάλι από την αρχή.

Τι περιμέναμε να δούμε αυτό το ΣουΚου

Και σαν να μην φτάνει αυτό, είναι και η βαθμολογία αυτή που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις, κάτι που ένας καθαρός φίλαθλος του ποδοσφαίρου θα ήταν πραγματικά εκστασιασμένος από την αγωνία.

 

 

Υπάρχει άλλο πρωτάθλημα στον κόσμο που στα χέρια τους έχουν το πρωτάθλημα ο πρώτος στη βαθμολογία και ο… τέταρτος; Και όμως την καινοτομία την έχουμε στην ελληνική Super League.

Η βαθμολογία μέχρι και την 8η αγωνιστική των Playoff:

ΑΕΚ 75
ΠΑΟΚ 71 *
Παναθηναϊκός 71
Ολυμπιακός 70 *

*ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Superleague: Ρωτήσαμε το ΑΙ ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος

Πώς γίνεται αυτό;

Τα μαθηματικά είναι απλά: Η ΑΕΚ σαν πρωτοπόρος της βαθμολογίας έχει προφανώς τις περισσότερες ελπίδες να το πάρει, καθώς με το απόλυτο νικών (απέναντι σε Ολυμπιακό και Λαμία) παίρνει το πρωτάθλημα ό,τι και να γίνει.

Ακόμα και αν όλα της ήρθαν «Τούμπα» -για να πούμε και κάνα δημοσιογραφικό κλισέ- στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν κατάφερε να κερδίσει τον Άρη στην έδρα του, τέθηκε νοκ άουτ για τον τίτλο και ουσιαστικά έκανε τη ζωή της Ένωσης πολύ πιο εύκολη.

 

 

Μόνο που για να το καταφέρει πρέπει να περάσει από τον Πειραιά.

Από αουτσάιντερ… εκ των φαβορί

Και να που ο Ολυμπιακός έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μπορεί να γίνει ο μεγάλος μάγκας της υπόθεσης. Από απόλυτο αουτσάιντερ, έχει την τύχη στα χέρια του χωρίς να εξαρτάται από τα αποτελέσματα των υπόλοιπων για να φτάσει στον τίτλο. Μην αναρωτιέστε πώς γίνεται αυτό, απλώς παίζει με όλους όσους θέλει να κόψει βαθμούς.

 

 

Έχει ένα εξ αναβολής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ύστερα ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και τέλος ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Τρία ματς-φωτιά με λίγα λόγια, που όμως αν θες να πας για πρωτάθλημα πρέπει να πας να τα πάρεις.

Αλλιώς, τρίτο φαβορί ο ΠΑΟΚ. Όσο για τον Παναθηναϊκό, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, τα είπαν όλα οι οπαδοί με το τέλος της αναμέτρησης. Ανεξάρτητα του ποια ομάδα υποστηρίζεις, δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι βλέπουμε ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Στη θεωρία και οι τέσσερις είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι του τίτλου, μόνο όμως ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν την τύχη στα χέρια τους. 

Και για να έχουμε καλό ερώτημα...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved