Eurokinissi Άιντε, κάντε όλοι στην μπάντα να βγει να χορέψει, ο Σαλονικιός

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να σηκώσει το πιο μάγκικο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Άλλη μία… ζαριά πριν το όνειρο.

Αυτό που πάει να πετύχει ο φετινός ΠΑΟΚ είναι κάτι το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Μία ομάδα που δεν την υπολόγιζε κανείς μέσα στην χρονιά. Ένα σκληροτράχηλο σύνολο που όλοι περίμεναν να ξεφουσκώσει. Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, όμως, είναι φτιαγμένος από άλλο υλικό. Δεν καταλαβαίνει από κακουχίες. Μέσα σε λίγες μέρες “έλιωσε” στην Τούμπα την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και τώρα πάει μία βόλτα στη δίπλα γειτονιά ώστε να πάρει το μεγάλο διπλό τίτλου κόντρα στον Άρη. Θα τα καταφέρει; Αυτό είναι μία άλλη ιστορία που θα τη μάθουμε σύντομα. 

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχει δικαίωμα να ονειρεύεται. Κρατάει την τύχη στα χέρια του και θα αναγκάσει τη διοίκηση, την ομάδα και τους φίλους της ΑΕΚ να βλέπουν από τα κινητά και την τηλεόραση το κλάσικο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που η ομάδα τους θα έπρεπε να κάνει φιέστα κόντρα στη Λαμία. Γιατί δε συνέβη αυτό; Διότι η “Ένωση” δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες ήταν το απόλυτο αφεντικό και η ΑΕΚ… μπλαζέ. Αυτά πληρώνονται στο Φάληρο. Ωστόσο ας επιστρέψουμε στον ΠΑΟΚ.

Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο μάγκικο στην ιστορία του. Θα αποτελέσει το πιο μάγκικο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Διότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ποτέ φαβορί. Δεν τον πίστεψε κανένας, όχι μόνο αντίπαλοι αλλά και αρκετοί οπαδοί του συλλόγου. Η διοίκηση του “Δικεφάλου του Βορρά” μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη γιατί πίστεψε στο πρότζεκτ του Λουτσέσκου. Παρά τις “σειρήνες” δεν έδιωξε τον Ρουμάνο τεχνικό. Τον άφησε να δουλέψει και μία στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος, δικαιώνεται. 

Άιντε, κάντε όλοι στην μπάντα να βγει να χορέψει, ο Σαλονικιός.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved