Intime Κώστας Σλούκας, ηγέτης του Παναθηναϊκού αλλά και σπουδαίος άνθρωπος

Ζήτησε το πριμ για την πρόκριση στο Final 4 να δοθεί στο σταφ της ομάδας, επιβεβαιώνοντας γιατί ταιριάζει απόλυτα με το DNA του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού ζει και αναπνέει για το μεγάλο ραντεβού στο Βερολίνο. Το πιο επιτυχημένο τμήμα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού επιστρέφει εκεί που σήκωσε το 5ο του ευρωπαϊκό με μοναδικό στόχο να προσθέσει στη συλλογή του το 7ο. Η αρμάδα του Εργκίν Αταμάν κάνει απόβαση στη γερμανική πρωτεύουσα και θέλει να την κατακτήσει ξανά. Άπαντες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού AKTOR το πιστεύουν και βρίσκονται δύο βήματα πριν το καταφέρουν και γράψουν ιστορία.

 

 

Η αντεπίθεση του “τριφυλλιού” έχει ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα. Διοίκηση, ομάδα και κόσμος είναι μία γροθιά και όταν ο Παναθηναϊκός είναι ενωμένος μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Το έχει δείξει το παρελθόν, το δείχνει το παρόν και θα το επιβεβαιώσει το μέλλον. Η διοίκηση έχει ξοδέψει εκατομμύρια ευρώ ώστε να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της ανήκει, στην κορυφή, ενώ το experience του γηπέδου δε συναντάται πουθενά άλλου στην Ευρώπη και είναι εφάμιλλο ομάδων του NBA. 

H απόλυτη Παναθηναϊκή εμπειρία βρίσκεται στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ

Αλλά το σημαντικότερο είναι πως ο Παναθηναϊκός αποπνέει υγεία. Δεν τον περιβάλλει η τοξικότητα και αποτελεί μία οικογένεια. Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρωτοβουλία του Κώστα Σλούκα. Ο αρχηγός και ηγέτης του “τριφυλλιού” πίστεψε στο όραμα, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Ολυμπιακό για να φορέσει τη φανέλα με τα 6 αστέρια στην καρδιά και μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί τόσα χρόνια δεν είχε κάνει την πιο δύσκολη διαδρομή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

 

 

Ο Κώστας Σλούκας είναι ο άνθρωπος που ταιριάζει απόλυτα με το DNA του οργανισμού. Το δείχνουν οι κινήσεις του και το χαμόγελό του. Είναι απελευθερωμένος και χαίρεται το μπάσκετ. Ο 34χρονος γκαρντ είναι ένας αθλητής που αναγνωρίζει τις αξίες. Το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Magic Euroleague”, ο Κώστας Σλούκας όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό AKTOR ένα από τα bonus αφορούσε την πρόκριση στο Final 4. 

Ο ηγέτης του “τριφυλλιού” ζήτησε τα χρήματα να διανεμηθούν στο σταφ της ομάδας, θέλοντας να επιβραβεύσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην… σκιά αλλά χωρίς αυτούς τίποτα δε θα λειτουργούσε. Είναι εκείνοι οι αφανείς ήρωες που δεν παίρνουν τα credits αλλά αποτελούν απαραίτητο γρανάζι ώστε να λειτουργήσει ορθά ένας οργανισμός και να πετύχει τους στόχους του. Τα χρήματα που προβλεπόταν να πάρει ο ίδιος, βάσει συμβολαίου, θα μοιραστούν σε συνεργάτες του κόουτς Αταμάν.

 

 

Ο Κώστας Σλούκας δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του, σε μία κίνηση που αποδεικνύει τον χαρακτήρα του και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί. Όπως ακριβώς μία οικογένεια, πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και να μη μένεις κανείς στο περιθώριο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved