Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο μικρός Γιάννης είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε

“Είσαι το καλύτερο παιδί. Μακάρι να πάρετε το Conference”. Τα λόγια του Γιάννη Παπαστεφανάκη είναι μαθήματα πολιτισμού για τους μεγαλύτερους.

Οι παθογένειες του ελληνικού αθλητισμού και του τυφλού οπαδισμού δεν είναι σημερινές. Ο σπόρος έχει μπει από τα 80’s και τα τελευταία 20 χρόνια βλέπουμε το τέρας να θεριεύει. Ο Άλκης Καμπανός, ο Μιχάλης Κατσούρης, ο Γιώργος Λυγγερίδης είναι τρία από τα τελευταία θύματα του χουλιγκανισμού στη χώρα μας. Ωστόσο δεν υπάρχει μόνο μαυρίλα. Υπάρχουν και περιπτώσεις που σε κάνουν να πιστεύεις ότι υπάρχει ελπίδα. Πως υπάρχει φως σε όλο αυτό το σκοτάδι που μας περιβάλλει.

Μία τέτοια στιγμή συνέβη το βράδυ της Κυριακής έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που βρήκε νικητή τους γηπεδούχους με 2-0, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης βγήκε από τα αποδυτήρια και συνάντησε τον μικρό φίλαθλο του “Δικεφάλου του Βορρά”, Γιάννη Παπαστεφανάκη. 

Εδώ είναι Σούπερ Λίγκα, δεν είναι παίξε γέλασε

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης δεν έχει κρύψει την αδυναμία του στον Κωνσταντίνο Τζολάκη ενώ τους ενώνει η κοινή τους καταγωγή από την Κρήτη. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδωσε μία φανέλα του στον μικρό και στην ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαν, ο Γιάννης τού ευχήθηκε να κατακτήσουν το Conference League. “Είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Conference”, του είπε και το βίντεο έγινε viral. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved