INTIME Η «στάση Καραϊσκάκη» κρίνει το φετινό πρωτάθλημα

Η προτελευταία αγωνιστική το έκρινε πέρσι. Θα το κάνει άραγε και φέτος;

Είναι ίσως η πιο κρίσιμη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Super League. Τούμπα (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός) και Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός-ΑΕΚ) έχουν απόψε την τιμητική τους και τα αποτελέσματα των αγώνων τους θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη φετινή κούρσα.

Το 2-0 του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, μπορεί να έβγαλε νοκ άουτ τον έναν ακόμα διεκδικητή από τους τέσσερις, απογείωσε όμως την αγωνία μας. 

 

Με λίγα λόγια, ΠΑΟΚ εναντίον ΑΕΚ το πρωτάθλημα.

Η προτελευταία αγωνιστική «πληγώνει» τον προπορευόμενο

Μην πάτε μακριά, το είδαμε το έργο τη σεζόν 2022-23, εκεί που στην προτελευταία αγωνιστική των περσινών Playoffs, το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ, η οποία την ώθησε να κατακτήσει το τρόπαιο την τελευταία αγωνιστική μέσα στην OPAP Arena.

 

 

Σαφώς και το περσινό πρωτάθλημα για τον -μέχρι τότε πρώτο- Παναθηναϊκό δεν χάθηκε στην ήττα μέσα στο Καραϊσκάκη αλλά σε άλλες γκέλες, ωστόσο, οι συγκρίσεις ανάμεσα στα περσινά και τα φετινά θυμίζουν το ίδιο «καυτό» σκηνικό.

Η ΑΕΚ με 2 στα 2 κάνει repeat, ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί σε δικό του 2 στα 2 και γκέλα της Ένωσης, η οποία κακά τα ψέματα αν έρθει θα συμβεί απόψε στο Καραϊσκάκη. Εκεί που κρίθηκαν όλα πέρσι.

Η πιο στιλάτη ομάδα θα παίζει του χρόνου στη Super League

Απόψε, λίγο πριν τις 22:00 θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν κίνητρο να μην τερματίσουν τέταρτοι (άμα κερδίσει ο Άρης το Κύπελλο, ο 4ος μένει εκτός Ευρώπης).

Θα μας φάει η αγωνία και απόψε…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved