Πληκτρολόγιο χωρίς γράμματα κι αν γράψεις λέξη...

Βάλε μπιπ σε αυτό που σκέφτηκες.

Υπάρχει ένας τύπος στην συντακτική ομάδα του Ratpack, για τον οποίο δεν θέλουμε να δώσουμε περισσότερα στοιχεία πέραν του ότι διαθέτει αρκετές ομοιότητες με γνωστό βιβλικό πρόσωπο. Το κακό με αυτόν τον τύπο, είναι πως πέρα από την εμφανισιακή ομοιότητα, θαρρεί πως διαθέτει και ορισμένες άλλες υπερφυσικές δυνατότητες του εν λόγω προσώπου. Όπως, ας πούμε, την ικανότητα να πληκτρολογεί με τυφλό σύστημα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Αποτέλεσμα; Στις 10 λέξεις που γράφει, κάνει λάθη στις 12 με συνέπεια να έχει «βιάζει» κατά συρροή το πληκτρολόγιό του. Αλλά αυτός, εκεί. Το χαβά του. 

Σε αυτόν, λοιπόν, πήγε το μυαλό μας όταν είδαμε το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο, το οποίο δεν διαθέτει ούτε γράμματα ούτε αριθμούς, παρά μόνο χρωματισμένα κουμπιά που σε καλούν να βγάλεις άκρη. Τρέχα γύρευε, δηλαδή...

candykeys fubiz 2 1

Το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο αποτελεί έμπνευση της εταιρείας CandyKeys και προτού το αγοράσουμε στον Πολυμενέα στον συνάδελφο που σας περιγράψαμε στην εισαγωγή, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως κυκλοφορούν στην αγορά μόλις 50 κομμάτια (τόσο σίγουροι για την επιτυχία τους) και προσφέρουν μάλιστα επιπρόσθετα χρωματιστά κουμπιά στους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να το σενιάρουν κατά το δοκούν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved