Πλέον υπάρχει ένα διαφορετικό Tinder για μοναχικούς ταξιδιώτες

Το OfftheGrid έρχεται να βρει ταίρι σε ανθρώπους που ταξιδεύουν μόνοι τους.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα οι φωτογραφίες που ποστάρουμε στα social που έχουν να κάνουν με ταξίδια μας ανά τον κόσμο τείνουν να παίρνουν 30% περισσότερα likes από τις συνηθισμένες φωτογραφίες της καθημερινότητας μας. Μία διαφορετική έρευνα ανακάλυψε πως το 62% των ανδρών και το 74% των γυναικών βρίσκει ταίρι σύμφωνα με τα γούστα του στα ταξίδια. Έτσι υπάρχει τελικά λόγος που πρόσφατα βγήκε ένα dating app το οποίο αναφέρεται αποκλειστικά σε μοναχικούς ταξιδιώτες. Έχουν κι αυτοί ψυχή έτσι δεν είναι; Τώρα μπορείς να μπεις στο OfftheGrid και να βρεις το ταίρι σου σε κάποιο απομακρυσμένο μέρος του κόσμου. Το συγκεκριμένο app πρόκειται να φέρει την επανάσταση στα dating apps μιας και δεν υπάρχει εκεί έξω κάτι ανάλογο.

 

 
 

Το πλοίο που θα αλλάξει για πάντα τα ταξίδια στη θάλασσα

Ο ιδρυτής κι εμπνευστής του OfftheGrid, Ethan Serbantes, εξηγεί πώς ειδικότερα οι ταξιδιώτες γένους θηλυκού δεν είναι τόσο εύκολο να βρουν ταίρι σε κάποιο ταξίδι τους κι έτσι ίσως αυτό το app να τις βοηθήσει στο σκοπό τους. Άλλωστε τελικά κανείς δεν θέλει να ταξιδεύει μόνος του πάντα, σε κάποια φάση όλοι μας θέλουμε λίγη παρέα, όσο μοναχικοί λύκοι και να είμαστε. Σίγουρα το να ταξιδεύει κανείς μόνος του έχει πολλά ρίσκα και το OfftheGrid μπορεί να τα μειώσει. Επίσης ένα άλλο καλό με το συγκεκριμένο app είναι πως δεν μπορείς να μιλήσεις με πάνω από τρία άτομα την ημέρα, έτσι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο ποια θα διαλέξεις να μιλήσεις.

 
 
 

Τώρα ετοιμάσου λοιπόν αν θέλεις να πας ένα ταξίδι μόνος σου αλλά αναζητάς στην πορεία και παρέα, τότε το OfftheGrid μάλλον είναι αυτό που χρειάζεσαι άμεσα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, ίσως τελικά ανακαλύψεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες στα ατέλειωτα μοναχικά σου ταξίδια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved