5 συμβουλές για να δείχνεις στα καλύτερα σου

Ανεξαρτήτως ηλικίας, θα σου δώσει αυτοπεποίθηση. 

 

Κάθε ηλικία έχει τη γοητεία της και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν είμαστε καθόλου υπέρ στο να λέμε ότι στα σαράντα πρέπει να δείχνεις τριάντα, απλά πρέπει να έχεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Και αυτό θεωρούμε ότι είναι και το αποκλειστικό ζητούμενο να γινόμαστε ο καλύτερος μας εαυτός. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, ότι οι παρακάτω συμβουλές θα σε βοηθήσουν στο να δείχνεις στα καλύτερα σου -όποια και αν είναι η ηλικία σου.

Bond’s grooming: Ετοιμάσου να αισθανθείς σαν τον 007 με 5 απλά βήματα

1. Περιποίηση δέρματος

Ευτυχώς, έχουν ξεπεραστεί αυτά τα ταμπού που θέλουν τον άντρα να μην περιποιείται το πρόσωπό του. Πρέπει να είσαι ενυδατωμένος και αυτό είναι το βασικότερο. Πρέπει να «επενδύσεις» σε μια καλή ενυδατική και να προστατεύσεις το δέρμα σου. Είναι πολύ σημαντικό επίσης να προστατεύεις το δέρμα σου από τον ήλιο και για αυτό να θυμάσαι πάντα την χρήση αντηλιακού.

Τι κάνεις λάθος και ξυπνάς με περισσότερες ρυτίδες;

2. Ρούχα

Κάθε ηλικία έχει και τα δικά της ρούχα, που μπορεί να είναι και νεανικά. Εν προκειμένω αυτό που λέμε εμείς είναι να είσαι κομψός. Φυσικά, να ντύνεσαι όπως εσένα σε εκφράζει αλλά από εκεί και πέρα να είσαι πάντα περιποιημένος.

3. Τρίχες

Κάποια από τα αρνητικά που αποκτάμε καθώς μεγαλώνουμε είναι οι τρίχες. Θα έχεις προσέξει ότι οι μεγαλύτεροι άντρες έχουν πολλές τρίχες που είναι αντιαισθητικές. Για να μη γίνεις σαν αυτούς πρέπει να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Τρίμαρε λοιπόν τρίχες στη μύτη, στα αυτιά και κράτα τα μούσια σου φροντισμένα.

 

 

4. Χαμόγελο

Είναι γνωστό ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπουμε σε έναν άνθρωπο είναι το χαμόγελό του. Η στοματική σου υγιεινή είναι πολύ σημαντική. Και να θυμάσαι πως ένα ωραίο χαμόγελο είναι πάντα γοητευτικό. Μην ξεχνάς την επίσκεψή σου στον οδοντίατρο.

5. Καλές συνήθειες

Ο ύπνος, η ενυδάτωση και το καλό φαγητό είναι πάντα απαραίτητα. Πρέπει να είσαι φρέσκος και ξεκούραστος για αυτό μην υποτιμάς τα απλά πράγματα. Είναι σημαντικό να μην πίνεις, να μην καπνίζεις και να αθλείσαι σε μια συστηματική βάση. Απλές συνήθειες με μεγάλη σημασία.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved