Pexels Τι κάνεις λάθος και ξυπνάς με περισσότερες ρυτίδες;

Το πρόσωπο σου θέλει την ανάλογη προσοχή, όπως ακριβώς όλα τα υπόλοιπα.

Η περιποίηση προσώπου της αντρικής επιδερμίδας είναι σημαντική. Προλαμβάνει τη γήρανση, προσφέρει απαλό δέρμα και μειώνει τους ερεθισμούς και τα τραβήγματα. Αν δεν ξέρετε από που να αρχίσετε η κατάλληλη ηλικία είναι μετά τα 20. Νομίζετε ότι λίγο νερό το πρωί σας είναι αρκετό για να έχετε ένα καθαρό πρόσωπο; Κι όμως χρειάζεστε ένα καθαριστικό όχι μόνον για να απομακρύνετε τους ρύπους από το πρόσωπό σας, αλλά και να αποσυμφορήσετε τους πόρους, να εξαφανίσετε τα κόκκινα σημάδια και τα μαύρα στίγματα καθώς και το φαινόμενο της αναπτυσσόμενης τρίχας προς τα μέσα, να καταπολεμήσετε την ακμή, να μειώσετε τη λιπαρότητα. Αναζητήστε ένα καθαριστικό προϊόν σε μορφή gel, υγρό ή με αφρό για το πρόσωπο και χρησιμοποιήστε το πρωί-βράδυ.

 

 
 

Πώς θα καθυστερήσεις την άφιξη των ρυτίδων στο πρόσωπό σου

Είναι το Α και το Ω όχι μόνον για το πρόσωπό σας αλλά και για ολόκληρο τον οργανισμό σας. Η υγρασία της επιδερμίδας είναι αυτή που το διατηρεί τη νεανική του όψη και οι ρυτίδες είναι το αποτέλεσμα της απώλειας της υγρασίας της επιδερμίδας. Αν ξεκινήσετε από την ηλικία των 25 να ενυδατώνεται καθημερινά το πρόσωπό σας, θα καθυστερήσετε τα σημάδια γήρανσης. Επειδή η αντρική επιδερμίδα έχει την τάση να ξηραίνεται και να αφυδατώνεται λόγω του ξυρίσματος χρησιμοποιείτε μία ενυδατική κρέμα καθημερινά, όχι μόνο μετά το ξύρισμα.

 

 
 

To γήρας ου γαρ έρχεται μόνον και συνήθως τα πρώτα του «δώρα» είναι οι άσπρες τρίχες και οι ρυτίδες. Για τις άσπρες τρίχες η θεραπεία είναι γνωστή και δεν περιλαμβάνει καραμπογιά ούτε κάτι σε κομοδινί, σαν άντρας πρέπει απλά να την αποδεχτείς και να αγκαλιάσεις τη γοητεία του γκρίζου. Δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις ρυτίδες που όχι μόνο δεν είναι ωραίες στο μάτι, αλλά είναι και σημάδι καταστροφής του δέρματός μας. Οι ρυτίδες είναι κυρίως θέμα υγείας.

Δες εδώ ποιες είναι οι κακές συνήθειες που γεμίζουν ρυτίδες το πρόσωπο ενώ κοιμάσαι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved