Pexels Αν θέλεις να της κάνεις καλή εντύπωση αυτά τα πράγματα μην τα πεις ποτέ

Κρύβε λόγια ή απλά μην πεις ποτέ τις εκφράσεις που θα σε βάλουν στην blacklist με το καλημέρα.

Είναι κάποια πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις σε μια γυναίκα. Όσο άνετος κι αν νομίζεις πως είσαι, είναι μερικές κουβέντες που δεν λέγονται, τουλάχιστον όχι αν θέλεις να μείνει μαζί σου. Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να της πεις ή έστω να πρέπει να αλλάξεις λίγο το τρόπο που θες να εκφράσεις τα αισθήματα σου. Σίγουρα έχεις έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον εαυτό πολλές φορές για κάτι που είπες και δεν άρεσε σε μια γυναίκα. Μπορεί να είχες καλή πρόθεση αλλά το αποτέλεσμα να σε αδίκησε τελικά.

Οι γυναίκες σκέφτονται πολύ διαφορετικά και είναι πολύ πιο αναλυτικές από εμάς. Μπορούν να σε νικήσουν σε βάθος σκέψης. Οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς κάθε κουβέντα που θέλεις να της πεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να την φοβάσαι.

 

 
 

Μερικές φορές μπερδευόμαστε επίσης με τα κομπλιμέντα που θέλουμε να τους κάνουμε. Έχουμε καλό σκοπό αλλά τελικά μας παίρνει η μπάλα γιατί δεν έχουμε υπολογίσει πως σκέφτεται μια γυναίκα. Είπαμε εκείνες σκέφτονται πολύ πιο αναλυτικά από εμάς και μετράνε τα πάντα στα λόγια.

Τα 10 πρώτα πράγματα που θα προσέξει πάνω σου μία γυναίκα

Μπορεί να θες να φτιάξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τις γυναίκες ή και στη σχέση σου, αλλά με αυτά τα κομπλιμέντα σίγουρα δεν θα τα καταφέρεις, κομπλιμέντα που ουσιαστικά βάζουν σε δύσκολη θέση τη γυναίκα. Το καλύτερο είναι να είσαι απλός και ειλικρινής χωρίς να λες περιττά λόγια. Δε σημαίνει ότι αυτό είναι απόλυτο, δε φταις πάντα εσύ, εννοείται υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Ωστόσο, είναι κάποιες τυπικές φράσεις ή λόγια στην παρακάτω λίστα που οι άντρες συνηθίζουν να λένε και δεν αρέσουν καθόλου στην πλειοψηφία των γυναικών. Εμείς τα παίρνουμε σαν κομπλιμέντα, εκείνες όμως δεν γουστάρουν καθόλου.

 

 
 

Φτιάξαμε μία λίστα με τις πιο άκυρες φράσεις που μπορείς να της πεις. Αν την θυμάσαι απέξω τότε δεν θα πεις ποτέ κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση. Να είσαι σίγουρος για αυτή τη λίστα και να την τηρείς σαν ευαγγέλιο. Όλα θα πάνε καλά.

Δες εδώ τι δεν πρέπει να της πεις ποτέ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved