GettyImages Οι γυναίκες που έκαναν τις Χρυσές Σφαίρες ακόμα πιο λαμπερές

Μερικές γυναίκες, είτε λέγονται Άνα Ντε Αρμάς, είτε Ινάνα Σαρκίς λάμπουν περισσότερο και από τα ίδια τα βραβεία.

Η τελετή των Golden Globe Awards 2023 ολοκληρώθηκε και παρά τα όσα πιστεύαμε για το «The Whale» η βραδιά ολοκληρώθηκε χωρίς ο Μπρένταν Φρέιζερ να αποχωρήσει με κάποιο τρόπαιο στην κατοχή του.

Εμείς πάντως ακόμα δηλώνουμε «τσαντισμένοι» που δεν τον είδαμε σε ένα συγκεκριμένο ρόλο.

 

Ασχέτως με το αν ο συμπαθής ηθοποιός δεν έλαβε την επιβράβευση που θα θέλαμε -μάλλον αυτό θα γίνει στα Όσκαρ- οι Χρυσές Σφαίρες είχαν πολλούς λόγους για να μας μείνουν στο μυαλό. Είδαμε τον Έντι Μέρφι μετά από καιρό, πήρε βραβείο το House of the Dragon, τσίμπησε και Χρυσή Σφαίρα ο φίλος μας ο Μπάτλερ για τον Έλβις, όπως και η Άντζελα Μπάσετ για το «Black Panther: Wakanda Forever», πάνω από όλα όμως απολαύσαμε την Ana De Armas:

Στην ταινία «Blonde» δίνει επική ερμηνεία.

 

Σαφώς και η Κουβανή ηθοποιός αποτελεί αυτόφωτη «Χρυσή Σφαίρα» παρόλα αυτά δεν ήταν η μόνη που ξεχώρισε στην λαμπερή αυτή βραδιά. Κάποιοι κύριοι αποφάσισαν να φορέσουν τα καλά τους και να της πάνε κόντρα, αλλά ο φωτογραφικός φακός δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Όχι μόνο επειδή δεν μπορούσε να αντισταθεί στην ομορφιά της αυθεντικής πρωταγωνίστριας στο «James Bond: No Time to Die», κυρίως όμως γιατί υπήρχαν και άλλες όμορφες γυναικείες υπάρξεις στο χώρο.

Μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ θα σου λύσει κάθε απορία. 

Πριν το κάνεις βέβαια μπορείς να δεις ποιοι ήταν οι μεγάλοι νικητές στις Χρυσές Σφαίρες 2023.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved