Ποιο είναι το στοιχείο που όλες οι γυναίκες θεωρούν σέξι σε έναν άνδρα;

Η επιστήμη μίλησε και εμείς σίγουρα πρέπει να την ακούσουμε.

Το σεξ και οι σχέσεις πλέον είναι κομμάτι του ερευνητικού πεδίου της επιστήμης κι αυτό είναι πολύ αισιόδοξο για εμάς γιατί επιτέλους μπορούμε να έχουμε ακριβή στοιχεία για όλα τα σεξουαλικά μας προβλήματα και απορίες. Ποιο είναι όμως αυτό το στοιχείο που όλες οι γυναίκες θεωρούν σέξυ;

 

 

Θα μπορούσε να είναι το χιούμορ, όπλο αποδεδειγμένα αποτελεσματικό στην αρένα του φλερτ. Θα μπορούσε πάλι να είναι η μυρωδιά που εκπέμπει το σώμα, στοιχείο που λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν από άνδρες και γυναίκες. Είναι όμως τόσο προβλεπόμενο;

 

 
 

Εμείς ανακαλύψαμε ποιο είναι αυτό το στοιχείο μέσω μίας πρόσφατης έρευνας που έγινε.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έρευνα που δημοσιεύεται στο Personality and Individual Differences, αυτό που θα φέρει άνδρες και γυναίκες ένα βήμα πιο κοντά στο το αφήσουν πίσω τους την ιδιότητα του single, είναι η οικολογική συνείδηση.

 

 
 

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά πλέον το περιβάλλον είναι σε δύσκολη κατάσταση και όποιος έχει οικολογική συνείδηση είναι αυτομάτως και σέξυ για τις γυναίκες.

Στην εποχή της αφύπνισης και της «woke» γενιάς, το σχετικό εύρημα ίσως δεν εκπλήσσει. Ενδεχομένως τα στοιχεία του χαρακτήρα που αποτελούσαν ως σήμερα το κορυφαίο όπλο στην ερωτική φαρέτρα να οδεύουν στη δύση τους, όπως τα πλαστικά καλαμάκια που αποχαιρετούμε οριστικά μέσα στο 2021.

Δες εδώ τι ακριβώς έδειξε αυτή η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved