Ποια δώρα αρέσουν περισσότερο στους άντρες

Και ναι τα λουλούδια είναι μέσα σε αυτά.

Οι άνδρες δεν είναι εύκολοι στα δώρα, όσο κι αν δίνουμε την εντύπωση για το αντίθετο. Το να καταλάβεις τι δώρο χρειάζεται ένας άνδρας πρέπει να τον ξέρεις καλά, πρέπει να έχεις κάνει παρέα μαζί του και να γνωρίζεις καλά τα γούστα του. Ένα στυλό, μία ξυριστική, ένα άρωμα είναι δώρα πολύ στάνταρ που λίγο πολύ σε όλους αρέσουν, δεν πρέπει όμως να μένεις εκεί, πρέπει να εντρυφήσεις στις προτιμήσεις του καθενός έτσι ώστε να δεις τι πραγματικά μπορεί να θέλει ένας άνδρας. Ας πάρουμε παράδειγμα τις γυναίκες: Οι πραγματικοί κύριοι δεν ξεγελούν τον εαυτό τους και πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν να λαμβάνουν άσκοπες (αλλά συχνά ακριβές) ανθοδέσμες. Στην πραγματικότητα, είναι το μυστικό συστατικό σε αυτό που είναι ίσως το πιο εύκολο gentleman hack από όλα: Αν δεν ξέρετε τι δώρο να αγοράσετε σε μια γυναίκα σε μια ειδική περίσταση, απλά πάρτε της ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια με μια σούπερ γλυκιά νότα και κερδίζεις την καρδιά της αμέσως.

Ένας οικονομολόγος σου λέει πώς θα κάνεις φέτος τα καλύτερα δώρα

 
 

Τι γίνεται όμως με τους άντρες; Αυτοί κατούρησαν στο πηγάδι; Δεν πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας τα γούστα τους και τα συναισθήματα τους; Τα δώρα είναι πολύ σημαντικά πράγματα για τη μνήμη μιας σχέσης. Εμείς βρήκαμε τα δώρα που κάθε άντρας λατρεύει να παίρνει κάθε φορά. Όσα χρόνια και να περάσουν ένας άντρας μένει σταθερός στις προτιμήσεις του στα δώρα και αυτά τα δώρα είναι σίγουρη λύση για κάποιον που δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο άλλος απέναντι του. Δες παρακάτω μερικά από τα δώρα που οι άντρες θα λατρεύουν για πάντα:

Φαγητό

Ναι, το φαγητό είναι πάντα καλή ιδέα για δώρο. Πάρτου κάτι καλό όμως, όχι πίτσα. Κάτι που δεν θα το ξεχάσει εύκολα. Κάτι σπέσιαλ. Δεν έχεις ακούσει που λένε πως η αγάπη περνάει από το στομάχι; Οι άνδρες είναι απλά πλάσματα. Φτιάξε τους κάτι νόστιμο και τότε έχεις την καρδιά τους στα χέρια σου. Ακόμη κι αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις τότε παράγγειλε κάτι μπαμπάτσικο και πρόσφερε το με μοναδικό τρόπο. Ακόμη και σουβλάκια να πάρεις καλό είναι, αρκεί να το κάνεις με αγάπη.

jannis brandt fvN2OHH1dqk unsplash

Ποτό

Τι να λέμε τώρα. Οι περισσότεροι άντρες τα τσούζουν και πλέον ένα ακριβό μπουκάλι αλκοόλ είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τον καθένα από εμάς. Εδώ κανείς έχει πολλές επιλογές, από καλές μπίρες, μέχρι ακριβά ουίσκι single malt και premium βότκες. Κάνε το research σου και πάρε ό,τι καταλαβαίνεις πως πίνει. Προσωπικά μακάρι να μου έκαναν μόνο ακριβά μπουκάλια δώρο, δεν θέλω τίποτε άλλο.

jeff tumale nK5SiSmAcdk unsplash

Ωμό κρέας

Ναι φίλοι μου. Κάνε δώρο ένα καλό rib eye στον κολλητό και θα σε ευγνωμονεί για μήνες. Ένα καλό κομμάτι κρέας είναι ένα πολύ σωστό δώρο για όλους. Άστον να εμπνευστεί και να το ψήσει όπως αυτός φαντάζεται. Καυτερά λουκάνικα, πανσέτες μαύρου χοίρου, μπιφτέκια από βούβαλο. Υπάρχουν τρομερές επιλογές, ρίξε μόνο μία ματιά στα πιο ψαγμένα χασάπικα και δεν θα χάσεις.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτου

Ποιος το κάνει αυτό τώρα σοβαρά; Κι όμως παιδιά αν κάνεις σε έναν άνδρα κάτι τέτοιο δώρο πραγματικά θα το θυμάται μια ζωή. Μάθε τι χρειάζεται το αυτοκίνητο ή η μηχανή του και πάρε του το αγαπημένο αξεσουάρ που του λείπει ή κάτι που έχει χαλάσει ή καταστραφεί. Πρέπει να μπεις βαθιά στο μυαλό του, γίνε παρατηρητικός, δες τι του λείπει και άρχισε τις παραγγελίες. Πρόσεξε όμως να πάρεις το σωστό μοντέλο ανταλλακτικού.

rahul bhogal 9mxviB2BBOE unsplash

Εξοπλισμό gaming

Αν έχεις κολλητό gamer τότε πραγματικά δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο, πρέπει να του πάρεις κάτι σχετικό. Δεν υπάρχει περίπτωση  να μην το εκτιμήσει. Από κάποιο νέο game που ξέρεις πως μπορεί να θέλει να πάρει καιρό τώρα ή ένα πολύ μπόμπα τιμόνι για τα ράλι του. Θα βρεις υλικό να πάρεις, δεν υπάρχει περίπτωση να τον απογοητεύσεις με κάτι τέτοιο.

florian olivo Mf23RF8xArY unsplash

 Λουλούδια

Ναι, τα λουλούδια δεν αρέσουν μόνο στις γυναίκες, αυτό είναι απλά ένας αστικός μύθος. Πάρε λουλούδια με το κιλό και σίγουρα θα το εκτιμήσει (ειδικά αν το συνδυάσεις με καμία μοσχαρίσια σπάλα και έναν προφυλακτήρα). Όλα θα πάνε καλά. Ψυχραιμία και σκέψη χρειάζεται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved