Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με μία υπεροχη γυναίκα σε εορταστική εμφάνιση.

Τι να ζητήσει ένας άντρας μέσα στο κρύο του χειμώνα; Μία καυτή γυναίκα να τον ζεστάνει. Αυτό είναι η Jordyn Jones και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Η Jordyn Jones είναι μια όμορφη καυτή και πανέμορφη τραγουδίστρια. Είναι γνωστή για την ελκυστική και γοητευτική προσωπικότητά της. Έχει ένα χαριτωμένο χαμόγελο, αξιολάτρευτη εμφάνιση και ένα λεπτό σώμα.

Με αυτή της την εμφάνιση όμως θα μας ζεστάνει σίγουρα μέσα στα Χριστούγεννα. Πραγματικά δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες της.

 
 
 

Έχει μια λεπτή σιλουέτα, με τις μετρήσεις της να είναι περίπου 34-23-35 ίντσες. Έχει ύψος 5 πόδια και 2 ίντσες και το σωματικό της βάρος είναι περίπου 55 κιλά. Έχει όμορφα ξανθά μακριά και λαμπερά μαλλιά και έχει επίσης όμορφα μαύρα μάτια που σε κάνουν να λιώνεις και είναι μαγευτικά.

Η Jordyn Jones ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια. Το 2014, έκανε τα τραγούδια με τίτλους «Banji», «Fancy», «Lip Gloss» και «Winter Wonderland». Φέτος συμμετείχε επίσης στα βίντεο του YouTube με τίτλο «Love More», «Shake it Off» και «Take Over».

 

 
 

Το 2015, δούλεψε τα τραγούδια με τίτλο «I’m Dappin» και «U Already Know». Φέτος δούλεψε επίσης τα τραγούδια της διασκευής με τίτλο «Lips Are Movin» και «This is How We Do». Φέτος συμμετείχε επίσης στα βίντεο του YouTube με τίτλο «Thinking Out Loud», «Sweet Little Something» και «100 ROBOTS DANCING COME TO LIFE».

Δες εδώ την υπέροχη Jordyn Jones:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved