Ένας οικονομολόγος σου λέει πώς θα κάνεις φέτος τα καλύτερα δώρα

Το λέει η επιστήμη όχι εμείς, για άλλη μία φορά.

Πρέπει επιτέλους να μάθεις να παίρνεις δώρα στους φίλους και στην κοπέλα σου. Δεν πάει άλλο αυτό. Δεν έχεις ιδέα από δώρα; Μάλλον θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν ειδικό. Δεν είναι όλα τα δώρα για όλους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Όχι, ένα στυλό διαρκείας δεν είναι καλή ιδέα για την κοπέλα σου και ευτυχώς υπάρχει κάποιος να σου ανοίξει τα μάτια. Ο οικονομολόγος Tim Harford μοιράζεται τις επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθόδους και τρόπους για να βρεις τα καταλληλότερα δώρα για όλους.

Κάπως έτσι θα μάθεις να κάνεις τα καλύτερα δώρα σε όλους τους φίλους σου αλλά και στην αγαπημένη της καρδιάς σου. Μόνο έτσι θα καταλάβεις ποια είναι η ουσία του δώρου και ειδικά τα Χριστούγεννα.

 

 
 

Το έχεις ζήσει και έχεις περάσει ατελείωτες ώρες ψάχνοντας. Ειδικά αν είσαι άντρας καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά τι εννοώ. Η επιλογή του κατάλληλου δώρου για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση και πάντοτε θα ελλοχεύει ο κίνδυνος της απόρριψης.

 

 
 

Ευτυχώς για όλους μας, η επιστήμη έχει γι' ακόμη μια φορά τη λύση. Συγκεκριμένα, τρεις πολύ απλούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν στο ενδεχομένως δυσκολότερο task των ημερών. Ο Tim Harford λοιπόν έχει να σου πει τρία σημαντικότατα πραγματάκια.

Δες εδώ τι πρέπει να προσέξεις φέτος για τα δώρα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved