Αν είσαι ο Dwayne Johnson και δεν ξέρεις τι να πάρεις στη μαμά σου, υπάρχουν λύσεις…

Ο Dwayne «The Rock» Johnson έδωσε στη μαμά του ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο για τα Χριστούγεννα, αλλά λέει ότι της χρωστάει περισσότερα.

Ο πρώην θρύλος του WWE της αγόρασε ένα λευκό Cadillac CT5. Οι τιμές του πολυτελούς κινητήρα ξεκινούν από τις 29.000 £.

Η 73χρονη μαμά του, Ata, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, αγκάλιασε τον γιο της και χαμογέλασε καθώς καθόταν πίσω από το τιμόνι για πρώτη φορά.

 

 

«Αυτό ήθελα», είπε ο The Rock στους 284 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram. «Έκανα έκπληξη στη μαμά μου με ένα νέο αυτοκίνητο για τα Χριστούγεννα. Ήταν σοκαρισμένη. Άρχισε να ουρλιάζει από ενθουσιασμό.

 

 
 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο The Rock περιποιείται τη μαμά του με τέτοιο τρόπο.

Το 2018, ο 49χρονος της αγόρασε ένα σπίτι για τα Χριστούγεννα.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να κάνω τέτοια πράγματα για τη μαμά μου, η οποία είχε μια άθλια ζωή», συνέχισε ο ηθοποιός. «Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ούτε αυτή.»

«Καλά Χριστούγεννα μαμά, απόλαυσε τη νέα σου βόλτα! Και τους δίσκους του Έλβις που λατρεύεις. Σε αγαπάμε. Σου αξίζουν πολλά περισσότερα. DJ.»

 

 
 

Η στενή σχέση του The Rock με τη μαμά του είναι καλά τεκμηριωμένη.

H Ata, η οποία έχει κληρονομιά από τη Σαμόα, ήταν παντρεμένη με τον πατέρα του Dwayne και τον πρώην παλαιστή Rocky, αν και χώρισαν πριν από το θάνατό του πέρυσι.

Οι υιοθετημένοι γονείς της ήταν επίσης παλαιστές, με τον The Rock να επαινεί συχνά τη μαμά του για τη δύναμή της σε δύσκολες στιγμές.

Μίλησε επίσης ανοιχτά για την απόπειρα αυτοκτονίας της όταν ο Dwayne ήταν μόλις 15 ετών.

 

 
 

«Βγήκε από το αυτοκίνητο στην Interstate 65 στο Νάσβιλ και μπήκε στην αντίθετη κίνηση», είπε ο The Rock όταν συλλογίστηκε εκείνη τη στιγμή.

«Τη προλάβαμε στο τσακ για να μην σκοτωθεί».

«Δεν θυμάμαι τι της είπα. Θυμάμαι ότι δεν είπε τίποτα. Και εκείνη τη στιγμή ένα από τα σπουδαιότερα μαθήματα που έχω μάθει ποτέ είναι πόσο πολύτιμη είναι η ζωή και πόσο σε μια στιγμή μπορούν να πάνε όλα στράφι».

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved