Τα βασικά στοιχεία που σου δείχνουν το δρόμο για να γίνεις πιο γοητευτικός

Οι νόμοι της έλξης είναι σαν την φυσική και τη χημεία. Μπορείς να το κάνεις καλά αν έχεις τις γνώσεις.

Όλοι αυτό ψάχνουμε ουσιαστικά, πως θα κάνουμε τους πάντες να αισθάνονται γοητευμένοι με τον χαρακτήρα μας και όχι μόνο. Αυτό θέλουμε βαθιά μέσα μας, την αποδοχή, την αγάπη και την φροντίδα. Ένας τρόπος να φτάσεις εκεί είναι η ειλικρίνεια κι ένας άλλος η γοητεία. Όσο είσαι νέος παίρνεις τον δρόμο της ελκυστικότητας γιατί μπορείς να το κάνεις, έχεις τα φόντα, έχεις το σώμα, την όρεξη, την νεότητα σου που μιλάει στις ψυχές και τις καρδιές των ανθρώπων. Σε ενδιαφέρουν οι γυναίκες και θέλεις όλες να τις κατακτήσεις, είναι στη φύση σου, στην φύση του αρσενικού. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, πρέπει να είσαι γοητευτικός για να σαγηνεύεις.

 

 
 

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις αν θέλεις να είσαι γοητευτικός. Για αρχή πρέπει να είσαι μέσα σου καλά και να είσαι ήρεμος. Αυτό σημαίνει να κάνεις σωστό ύπνο. O ύπνος κάνει καλό στην υγεία και στην ερωτική σου ζωή, γνωστά αυτά. Άρα, είναι δεδομένο ότι φτιάχνει την εικόνα σου. Και για να σε πείσουμε λίγο παραπάνω, το λένε και οι έρευνες. Μια ομάδα ερευνητών απ' τη Σουηδία και την Ολλανδία τράβηξε φωτογραφίες ανθρώπων που είχαν κοιμηθεί οκτώ ώρες το προηγούμενο βράδυ και άλλων που δεν είχαν κοιμηθεί καθόλου για 31 ώρες. Όσοι δεν είχαν κοιμηθεί, δε θα ήθελες με τίποτα να τους δεις με το που θα έβγαινες από το σπίτι το πρωί.

Πού και πώς θέλουν οι γυναίκες τις τρίχες στο σώμα σου;

Ένα άλλο θέμα είναι πως πρέπει να δουλέψεις την ψυχή σου, να δεις τι πραγματικά είσαι και γιατί κάνεις ό,τι κάνεις, ποια είναι τα βαθύτερα σου κίνητρα. Είσαι καλός ή κακός άνθρωπος; Και τα δύο στοιχεία γοητεύουν, οι αληθινές όμως προθέσεις πάντα ανταμείβονται με την γοητεία. Σε μια κινεζική μελέτη του 2014 οι ερευνητές έβαλαν άντρες και γυναίκες να κοιτάξουν φωτογραφίες άλλων ανθρώπων, με ουδέτερες εκφράσεις. Κάποιες φωτογραφίες συνοδεύονταν από τις κινεζικές λέξεις για το «καλός» και «ειλικρινής», άλλες με τις λέξεις για το «κακός» και «μικροπρεπής» ενώ άλλες δεν είχαν καμιά πληροφορία. Οι συμμετέχοντες βαθμολόγησαν τους άλλους ως λιγότερο ελκυστικούς όταν χαρακτηρίζονταν κακοί και μικροπρεπείς.

 

 
 

Καλά όλα αυτά κύριοι, πρακτικά όμως τι πρέπει να κάνει κάποιος για να είναι γοητευτικός; Είναι το σώμα; Είναι οι τρίχες; Είναι τα μάτια, τα δόντια; Είναι οι αρετές της καρδιάς; Κανείς δεν ξέρει ακριβώς ποιο είναι εκείνο το μαγικό συστατικό που κάνει έναν άνδρα γοητευτικό. Ένας άνδρας είναι γοητευτικός γιατί είναι, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, η γοητεία δεν μαθαίνεται σαν την άλγεβρα, η γοητεία απλά αποκτάται με την εμπειρία, τα χρόνια, τις κακουχίες και την ζωή την ίδια. Από την άλλη όμως πρέπει να γνωρίζουμε και κάποια πράγματα που ίσως βοηθήσουν στο να φτάσουμε στην κορυφή του Έβερεστ της ανδρικής Σαγήνης. Μερικά από αυτά τα σημαντικά δεδομένα τα παρουσιάζουμε εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved