Πού και πώς θέλουν οι γυναίκες τις τρίχες στο σώμα σου;

Φρύδια, πόδια, χέρια, πλάτη, στήθος, γεννητικά όργανα, όλα σε ένα άρθρο. Οι γυναίκες μίλησαν.

Φάκελος τρίχες. Όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται είναι εξαιρετικά σημαντικό για όλους μας. Οι άντρες πάντα μπερδευόμαστε με το κατά πόσο οι τρίχες μας είναι γοητευτικές ή ανυπόφορες. Οι γυναίκες έχουν τα δικά τους κριτήρια και σίγουρα θέλεις την γνώμη τους σε αυτό το ζήτημα. Το να είσαι φουλ αποτριχωμένος δεν είναι κουλ ενώ η τρίχα αρκούδας δεν βολεύει το καλοκαιράκι.

Παρακάτω θα δεις σε ποια σημεία και πώς επιθυμούν οι γυναίκες τις τρίχες στο σώμα σου.

Χέρια και πόδια

Το να έχει ένας άνδρας τρίχες στα χέρια και στα πόδια είναι ό,τι πιο φυσιολογικό υπάρχει στον κόσμο. Μην την πειράξεις καθώς δεν χρειάζεται αποτρίχωση ή ξυραφάκι εκεί.

 

 

Πλάτη

Δεν υπάρχει τίποτα το σέξι σε μία τριχωτή πλάτη. Καμία γυναίκα δεν θέλει να βλέπει τρίχες στην πλάτη και η καλύτερη λύση είναι να κάνεις άμεσα αποτρίχωση.

Φρύδια

Όχι σχήματα στα φρύδια. Σε περίπτωση που έχεις μεγάλο πρόβλημα, όπως πολύ πυκνά φρύδια σε βαθμό που ενώνονται, καλό είναι θα τα φροντίσεις λιγάκι. Ένα μικρό τριμάρισμα ή ένα σχήμα με τσιμπιδάκι ώστε να φύγει αυτός ο θαμνούλης και να φαίνεται το βλέμμα σου.

O καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις ένα έγκαυμα από τον ήλιο

Στήθος

Τρίχα σε μικρή ποσότητα και σωστά τριμαρισμένη είναι ιδανικός συνδυασμός. Καμία γυναίκα δεν θέλει ένα αντρικό στήθος αποτριχωμένο σαν κοτόπουλο αλλά ούτε και φουλ στην τρίχα να μη φαίνονται οι ρώγες.

 

 

Γεννητικά όργανα

Το σημαντικό εκεί κάτω είναι η καθαριότητα. Η περιποίηση είναι επιβεβλημένη ανεξαρτήτως αν θα τα έχεις πάρει γουλί ή θα έχεις αφήσει λίγη περιποιημένη τρίχα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved