Πώς θα «πιάνεις» πάντα αυτά που σου λένε οι γυναίκες

Πίσω από τα λόγια των γυναικών υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα.

Κάθε μέρα μας μιλάνε οι γυναίκες, είτε αυτή είναι η μάνα μας ή η αδερφή μας, είτε η γυναίκα ή κοπέλα μας. Σίγουρα την κοπέλα μας την ακούμε πιο πολύ κι έτσι έχουμε μάθει τα χούγια της, από την άλλη όμως αν έχεις λανθασμένες βάσεις στην κατανόηση τους τότε ίσως να έχεις πρόβλημα και να μην το γνωρίζεις.

H καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από μικρά, αθώα ψεματάκια, που ενδεχομένως να κρύβουν αλήθειες που ούτε και εμείς οι ίδιοι δεν θέλουμε να παραδεχτούμε. Ο οργανισμός μας μοιάζει να έχει συνηθίσει σε μικρές δόσεις από τα ψεματάκια αυτά, γι’ αυτό και δεν αντιδράει.

 

 
 

Αρκετές φορές, οι δόσεις αυτές ίσως να μας είναι και υποσυνείδητα απαραίτητες, για να αντέξουμε την όποια αλήθεια «δεν αντέχει» η πραγματικότητά μας. Τι γίνεται, όμως, όταν στη σχέση μας αυτά τα συνηθισμένα ψεματάκια δεν τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας, είτε όταν τα λέμε εμείς στον σύντροφό μας, είτε όταν εκείνος τα λέει σε εμάς; Μάλλον προσπερνάμε τις δικές μας αλήθειες, με κίνδυνο να «χάσουμε» τη σχέση και τον εαυτό μας.

Τι περιμένουν οι γυναίκες από τους άντρες σε κάθε ραντεβού;

Κάποιες φορές οι γυναίκες λένε πράγματα αλλά εννοούν κάτι άλλο. Αυτό είναι κι ένα από τα αιώνια προβλήματα που αντιμετοπίζουν οι άντρες. Να κατανοήσουν τις γυναίκες.

 

 

Οι άντρες και οι γυναίκες είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους και λειτουργούν όχι με τον ίδιο τρόπο ως προς το τι λένε και τι στην πραγματικότητα εννοούν και θέλουν να πουν. Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησης σου λοιπόν στον κόσμο των γνωριμιών και του online dating και στην προσπάθεια σου καταλάβεις τι πραγματικά εννοεί εκείνη, μερικές φορές είναι καλύτερο να προσπαθείς να πιάσεις το βαθύτερο νόημα πίσω από τα λόγια της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved