Τι περιμένουν οι γυναίκες από τους άντρες σε κάθε ραντεβού;

Μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές προς τους ναυτιλομένους.

Της αρέσω πραγματικά; Χάνει το ενδιαφέρον της; Πρέπει να το παίξω κουλ; Είναι πολύ νωρίς για να στείλετε ένα φωνητικό μήνυμα; Μήπως αργεί να απαντήσει; Απαντάει πολύ γρήγορα; Θα έπρεπε να της πω αυτό που πραγματικά νιώθω;

Εξαντληθήκατε και μόνο που το διαβάζετε; Δεν σας κατηγορούμε. Το ραντεβού μπορεί να είναι σκέτο ναρκοπέδιο, κι όσο μεγαλώνουμε αυτό ίσως να γίνεται χειρότερο. Όποιος κι αν είστε, όποια κι αν είναι η κατάστασή σας, τα ραντεβού κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν εξαιρετικά δύσκολα, ας μην γελιόμαστε. Αλλά μην κατηγορείτε τον Covid-19 για όλα τα ρομαντικά δεινά και τις ανησυχίες σας. Το ραντεβού ήταν δύσκολο πριν από την πανδημία - και θα είναι δύσκολο και μετά.

 

 
 

Έτσι, αν ακόμη ψάχνετε τα μηνύματα στο Facebook για να δείτε τι σας έχει πει, αγωνιείτε για το πού να πάτε για μια διασκεδαστική συνάντηση ή αν απλώς καθίσατε και σφίξατε τα δόντια σας στο χειρότερο πρώτο ραντεβού που μπορείτε να φανταστείτε, δεν είστε μόνοι. Και σίγουρα δεν είστε ο πρώτος άντρας που ρωτά: «Τι ακριβώς θέλουν οι γυναίκες σε ένα ραντεβού;»

 

 
 

Λοιπόν, σίγουρα δεν μπορώ να μιλήσω για όλες τις γυναίκες, αλλά αν θέλετε να ξαναμπείτε στη μάχη των γνωριμιών, μπορούμε να σας δώσουμε μια εικόνα για το τι θα ήθελαν πολλές γυναίκες να γνωρίζουν οι άνδρες για το ραντεβού.

Μπορείτε να το πάρετε ή να το αφήσετε: αλλά αν καταλήξετε σε μια ευτυχισμένη σχέση ως αποτέλεσμα αυτού του άρθρου, μας χρωστάτε ένα ποτό. Και όχι, αυτό δεν είναι πρόταση για ραντεβού.

Διάβασε στο παρακάτω άλμπουμ τι πρέπει να κάνεις ακριβώς:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved