Instagram Olga, πώς γίνεται να είσαι εξωπραγματικά όμορφη;

Τι εννοείς ότι δεν ακολουθείς ακόμη το μοντέλο από την Λετονία;

Η ομορφιά είναι υποκειμενική ή αντικειμενική; Το αιώνιο αναπάντητο ερώτημα που διχάζει επιστήμονες και φιλοσόφους. Ή μήπως έφτασε η ώρα να απαντηθεί; Ένα μοντέλο από την Λετονία είναι το καλύτερο επιχείρημα για όσους θεωρούν πως η ομορφιά είναι αντικειμενική. Διότι η Olga De Mar δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση.

Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1991 στη Λετονία και από μικρό κορίτσι είχε τη φιλοδοξία να γίνει μοντέλο. Αφού τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Ιταλία και από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο του modelling. Η Olga έχει περάσει από την οικογένεια του Playboy ως η Playmate Απριλίου 2018 για την πορτογαλική έκδοση του brand ενώ έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα περιοδικών όπως το Elle, το Maxim και το Harper’s Bazaar.

 

 

«Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το modelling, ζούσα σ’ ένα διαμέρισμα με άλλα οκτώ μοντέλα. Μερικά ήταν τα πιο όμορφα κορίτσια στον κόσμο. Δούλευα σαν τρελή ενώ κάποιοι από εκείνες δεν έκλεισαν ούτε μία δουλειά. Αυτό μου έδειξε πως το modelling έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και όχι μόνο με το πώς φαίνεσαι. Αν σου αρέσει αυτή η δουλειά, δεν πρόκειται ποτέ να πετύχεις», έχει αναφέρει στο παρελθόν όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της επιτυχίας της.

Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν 170.000 χρήστες και στην παρακάτω gallery μπορείς να πάρεις μία ιδέα για τους λόγους που έχει τόσο πιστό κοινό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved