Πώς το masturbation policy καταστρέφει τα σημερινά ζευγάρια

Ο αυνανισμός δεν είναι απιστία. Αλλά γιατί πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να το εξηγήσουμε;

Ο αυνανισμός είναι μια κοινή και υγιής συμπεριφορά, αλλά μπορεί να είναι ένα δύσκολο θέμα για συζήτηση. Ακόμη και οι ενήλικες που βρίσκονται σε στενές σεξουαλικές, ρομαντικές ή άλλες στενές σχέσεις μπορεί να αισθάνονται αμήχανα όταν θέτουν το θέμα. Το θέμα του αυνανισμού μπορεί ακόμη και να μοιάζει «ταμπού» για τα παντρεμένα ζευγάρια για να μιλήσουν ανοιχτά.

 

 
 

Ένας λόγος που οι άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να συζητήσουν για τον αυνανισμό είναι ότι υπάρχουν πολλές παρανοήσεις που επιμένουν παρά τα στοιχεία ότι ο αυνανισμός είναι φυσιολογικός, υγιής και μπορεί να είναι ωφέλιμος ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης.

4 ευεργετικές ιδιότητες που σου προσφέρει ο αυνανισμός

Ένα άτομο μπορεί επίσης να αισθάνεται διαφορετικά για τον αυνανισμό όταν είναι ελεύθερος με όταν είναι σύντροφος ή παντρεμένος. Για παράδειγμα, μπορεί να ανησυχείτε ότι η επιθυμία του συντρόφου σας να αυνανιστεί σημαίνει ότι δεν ικανοποιείτε τις σεξουαλικές του ανάγκες—αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα.

 

 
 
Ομοίως, αν θέλετε να συνεχίσετε ή να αρχίσετε να αυνανίζεστε μόλις είστε σε μια σχέση, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει κάτι «λάθος» με εσάς, τον σύντροφό σας ή τη σεξουαλική σας σχέση.

Για ορισμένα ζευγάρια, ωστόσο, ο ένας σύντροφος μπορεί να ανησυχήσει όταν ανακαλύψει ότι ο σύντροφός τους αυνανίζεται. Η ανακάλυψη μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα σεξουαλικής ανεπάρκειας, καθώς ανησυχούν ότι η επιθυμία του συντρόφου τους να αυνανιστεί είναι ένα σημάδι ότι δεν δίνουν στον σύντροφό τους αυτό που χρειάζεται σεξουαλικά ή ότι ο σύντροφός τους δεν τον ελκύει πια.

Για άλλα ζευγάρια, ο αυνανισμός είναι ταυτόχρονα μια ευχάριστη ατομική και κοινή δραστηριότητα με μερικούς ανθρώπους να αναφέρουν ότι θα διεγείρονταν αν μάθαιναν ότι ο σύντροφός τους αυνανιζόταν. Άλλοι μοιράζονται ότι θα ήταν ενεργοποιημένοι αν ο σύντροφός τους τους έβλεπε να αυνανίζονται ή ότι θα απολάμβαναν βλέποντας τον σύντροφό τους να αυνανίζεται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved