Τα πιο vintage movie posters μεταμορφώνουν το σπίτι σου σε ναό του σινεμά

Πόσες αφίσες μπορεί να θέλει το σπίτι σου; Εμείς σου έχουμε πολλές.

 

Τι έγινε με τις αφίσες των ταινιών; Μόλις σχεδιαστούν και μάλιστα περίπλοκα - ζωγραφισμένα στο χέρι και εξαιρετικά πρωτότυπα - αυτά τα μονόφυλλα ταινιών έχουν γίνει πολύ της μόδας τελευταία.

Όλοι θέλουμε κάτι για να στολίσουμε λίγο το δωμάτιο ή το σαλόνι μας, κάτι που να του δίνει αμέσως μία ξεχωριστή αύρα και ύφος. Μία τέτοια αφίσα είναι καλή ιδέα.

Τι πρέπει να προσέξεις αν την καλέσεις για φαγητό στο σπίτι σου

Σε αυτούς τους καιρούς με αλληλένδετα σύμπαντα και ατελείωτα franchise, οι αφίσες ταινιών φαίνεται να ακολουθούν την ίδια ήπια, επίπεδη φόρμουλα με τις ίδιες τις ταινίες. χωρίς φαντασία, μη συναρπαστικό και χωρίς έμπνευση.

Αυτές οι αφίσες όμως σπάνε τον κώδικα του Χόλυγουντ που τα θέλει όλα να είναι γυαλιστερά και γεμάτο από σούπερ ήρωες.

 

 
 

Αλλά κοιτάξτε αυτές τις αφίσες από το παρελθόν και θα καταλάβετε τι σήμαινε κάποτε μια προώθηση ταινιών σε μορφή τέχνης. Πίσω σε έναν κόσμο χωρίς μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποστ, τα μονόφυλλα ταινιών ήταν ο μόνος τρόπος για να πουλήσουν ένα έργο, μία νέα ταινία— και είχαν μόνο ένα τμήμα 27 επί 40 ιντσών με συνθήματα και προτάσεις για να το κάνουν.

Κάτι τέτοιο όμως ήθελε τέχνη και μεράκι και αυτά έχουν περαστεί μέσα στα κομμάτια που θα δείτε πιο κάτω.

 

 
 

Γι' αυτό συνιστούμε να κρεμάσετε μια αφίσα vintage ταινίας στο σπίτι σας. Έτσι θα αποκτήσει ο χώρος αμέσως ένα πολύ πιο ιδιαίτερο αέρα.

Είτε πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με την οποία έχετε προσωπική σχέση, είτε απλώς για ένα έργο τέχνης που θαυμάζετε, μια ταινία με ένα φύλλο στον τοίχο σας θα πει αμέσως στους καλεσμένους ότι είστε καλλιεργημένοι, διασκεδαστικοί — και λίγο φανατικοί. Εδώ είναι τα καλύτερα για να αγοράσετε και μάλιστα άμεσα από το ίντερνετ.

Δες εδώ μία συλλογή από vintage αφίσες ταινιών που θα ομορφύνουν το σπίτι σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved