Το φεγγάρι πέφτει στα κεφάλια μας και ο Roland Emmerich καταστρέφει για άλλη μία φορά τη Γη.

Τα πρώτα πέντε λεπτά της νέας ταινίας του Roland Emmerich, Moonfall, που καταστρέφει τον κόσμο, μόλις κυκλοφόρησαν, δίνοντάς μας μια ματιά στο δυσοίωνο νέο διαστημικό θρίλερ και μας συστήνει το βασικό καστ, το οποίο περιλαμβάνει την Χάλι Μπέρι και τον Πάτρικ Γουίλσον.

 

 

Η ταινία ξεκινάει με κοφτερή και δυσοίωνη μουσική, αλλά σύντομα μετατοπίζεται, αρκετά καλοπροαίρετα, στην ομαλή πρώτη σκηνή της ταινίας και το «Africa» των Τοτό ακούγεται στον αέρα καθώς δύο αστροναύτες εργάζονται έξω από το σκάφος τους.

 

 
 

Ο αστροναύτης Μπράιαν Χάρπερ, τον οποίο υποδύεται ο Γουίλσον, ξεκινά με το να σχολιάσει το στίχο από το γνωστό τραγούδι. «Οι στίχοι είναι I bless the rains down in Africa», απαντά ο χαρακτήρας της Μπέρι διορθώνοντας την κοινή παρερμηνεία. Όλα φαίνονται καλά, ακόμη και μπανάλ καθώς οι δυο τους θυμούνται τι έκαναν στον γάμο του Φάουλερ.

 

 

Αλλά ακριβώς όπως η Χάρπερ και ο Φάουλερ έμοιαζαν να έχουν διευθετήσει τη διαφωνία τους, με τη βοήθεια του νεοφερμένου Μάρκους, τον οποίο υποδύεται ο Φρανκ Φιόλα, η μικρή ειρήνη τους στην τροχιά διαταράσσεται από μια δύναμη μεγάλη και ανεξήγητη. Η οντότητα χτυπά το σκάφος σε κομμάτια, αφήνοντας τον Φάουλερ ανίκανο και τον Μάρκους να εξαφανίζεται στη θάλασσα του διαστήματος.

 

 
 

Το νέο τρέιλερ θέτει μία προσωπική επένδυση στους χαρακτήρες και εμβαθύνει στην ουσία της επιστημονικής φαντασίας, προσφέροντας μια ματιά σε μια δύναμη τόσο απόκοσμη όσο και αποκαλυπτική. Το Moonfall θα αφηγηθεί την ιστορία του Φάουλερ και της Χάρπερ καθώς αναζητούν απαντήσεις στη δική τους καταστροφική εμπειρία και προσπαθούν να σταματήσουν το πιθανό τέλος του κόσμου. Ναι, το φεγγάρι πέφτει στη Γη.

 

 
 

Η Μπέρι και ο Γουίλσον συνοδεύονται από τον Τζον Μπράντλεϊ του Game of Thrones, ο οποίος υποδύεται έναν θεωρητικό συνωμοσίας και έναν απίθανο σύμμαχο στην περιπέτεια τους. Στο καστ συμμετέχει επίσης ο θρύλος του κινηματογράφου Ντόναλντ Σάδερλαντ που υποδύεται τον Χόλντενφιλντ, τον μυστικό φύλακα της NASA που, σε προηγούμενο τρέιλερ, αποκάλυψε το μυστικό πίσω από την προσγείωση στο φεγγάρι.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved