Τι πρέπει να προσέξεις αν την καλέσεις για φαγητό στο σπίτι σου

Μερικές συμβουλές για να μην πάνε όλα στραβά.

Μια γυναίκα θα εκτιμήσει όταν πας τα πράγματα σιγά σιγά μεταξύ σας. Καμία γυναίκα δε θέλει να νιώσει πίεση καθώς κάτι τέτοιο λογικά θα τη ξενέρωνε και θα την έκανε να θέλει να απομακρυνθεί από εσένα. Από την άλλη είναι απόλυτα φυσιολογικό να καλέσεις στο σπίτι σου μία κοπέλα που σε ενδιαφέρει για να φάτε.

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα όταν πρωτογνωρίζεσαι με μια γυναίκα είναι το να επισκεφτείτε ο ένας το σπίτι του άλλου. Αυτή η κίνηση όμως μπορεί μερικές φορές να παρερμηνευτεί και να παρεξηγηθεί, για αυτό είναι καλό να είσαι προσεκτικός. Έτσι αν την καλέσεις για φαγητό πρέπει όντως να είναι για φαγητό κι όχι να παραγγείλετε delivery. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαι έτοιμος στην κουζίνα, έτοιμος να της δώσεις να φάει κάτι καλό από τα χεράκια σου.

 

 
 

Μετράτε μόνο ένα μήνα σχέσης και την κάλεσες για να της δείξεις πόσο καλός μάγειρας είσαι, οκ λοιπόν, πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου. Η επιλογή για ένα φαγητό που σιγομαγειρεύεται για ώρες στη γάστρα αποτελεί μια σοφή επιλογή. Θα σας δώσει αρκετό χρόνο να τα πείτε, να τα πιείτε μέχρι να περάσει η ώρα για κάτσετε στο τραπέζι και να φάτε. Οπότε, μην ετοιμάσεις κάτι που χρειάζεται μόλις μισή ώρα, δώσε χρόνο και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

 

 
 

Με λίγα λόγια πρέπει να είσαι έτοιμος να της δείξεις πως εκτός του ότι ξέρεις να μαγειρεύεις καλά, ότι μπορείς να μιλήσεις μαζί της για πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα. Οπότε να ξέρεις πως δεν χρειάζεται μόνο να ξέρεις να μαγειρεύεις αλλά και να μιλάς. Το ένα φέρνει το άλλο.

Δες εδώ μερικές ακόμη συμβουλές για να την καλέσεις στο σπίτι για φαγητό:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved