Εκθρονίζει το Die Hard που τόσα χρόνια κυριαρχούσε στη θέση αυτή.

Die Hard αγαπημένο  πρέπει να κάνεις λίγο στην άκρη. Ήρθε η ώρα για το Batman Returns τώρα - και αυτό γιατί ο κόσμος ισχυρίζεται ότι το κλασικό αριστούργημα του 1992 είναι μια χριστουγεννιάτικη ταινία που καμία δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της.

 

 

Η ταινία, με πρωταγωνιστές τους Michael Keaton, Michelle Pfeiffer και Danny DeVito κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Ιουλίου 1992 και 19 Ιουνίου 1992 στις ΗΠΑ... πώς είναι λοιπόν μια σούπερ εορταστική ταινία, για να δούμε…

 

 
 

Γιατί το Batman Returns είναι η απόλυτη Χριστουγεννιάτικη ταινία;

Λοιπόν, η ταινία περιλαμβάνει ένα έντονο στοιχείο εορτασμού, δηλαδή ότι διαδραματίζεται γύρω από τα Χριστούγεννα είναι πολύ εμφανές μέσα στο σενάριο.

Ο Πιγκουίνος (πραγματικό όνομα Oswald Cobblepot) γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου πριν χωθεί στον υπόνομο όπου τον ανακάλυψε μια οικογένεια πιγκουίνων. Αυτό είναι ένα fact.

Πάνω από τρεις δεκαετίες αργότερα το Gotham δέχεται επίθεση με τον Batman να επεμβαίνει και να πολεμά τους εγκληματίες όπως και ξέρει τόσο καλά να κάνει.

Η υπόλοιπη ταινία διαδραματίζεται ενόψει των Χριστουγέννων, οπότε υποθέτω ότι σημαδεύει αυτό το πλαίσιο με πολύ έντονο τρόπο.

 

 
 

Τι λένε οι θαυμαστές του Batman Returns;

Τώρα, οι θαυμαστές της ταινίας έχουν ξεχυθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους σχετικά με το ότι είναι ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο έπος με πολλούς να το συγκρίνουν με το Die Hard. Κανονικός χαμός δηλαδή στο ίντερνετ…

 

 

Μιλώντας στο Twitter, κάποιος έγραψε: «Όλοι είναι τόσο απασχολημένοι με το αν το Die Hard θεωρείται χριστουγεννιάτικη ταινία ή όχι, που σε όλους μας λείπει το γεγονός ότι τόσο τα Gremlins όσο και το Batman Returns είναι και οι δύο υπέροχες χριστουγεννιάτικες ταινίες». Δεν έχει κι άδικο εδώ που τα λέμε…

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Χριστουγεννιάτικη παράδοση: παρακολουθώ το Batman Returns γιατί είναι η πιο χριστουγεννιάτικη ταινία που έχει υπάρξει».

 

 
 

Ένας τρίτος είπε: «Το Batman Returns είναι η καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών!»

Ένας άλλος σχολίασε: «Αν κάποιος είναι στο σπίτι σας και λέει ότι το Die Hard ή το Batman Returns δεν είναι χριστουγεννιάτικες ταινίες, διώξτε τον αμέσως. Δεν χρειάζεστε αυτόν τον αρνητισμό στη ζωή σας. Δεν φτιάχνω εγώ τους κανόνες».

Έχει ένα point ο άνθρωπος σίγουρα…

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved