Tο μόνο δέντρο που θέλουμε να στολίσουμε φέτος είναι από Jameson

Δεν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο. Θα αγαπήσεις και πάλι τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Μπορεί να πλησιάζουν Χριστούγεννα, μπορεί η κοπέλα ή η γυναίκα σου να σου έχει φάει τα αυτιά με το δέντρο που πρέπει να κατεβάσεις από το πατάρι, μπορεί να ονειρεύεσαι κουραμπιέδες και μελομακάρονα, μπορεί να φοβάσαι πως θα γίνεις και πάλι αρκούδα από το πολύ φαγητό, σίγουρα όμως κάτι παραμένει το ίδιο: το μίσος σου για όλα τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα του κόσμου. Δεν μπορείς να τα βλέπεις, τα έχεις βαρεθεί, έχεις σιχαθεί τα Χριστούγεννα, έχεις κουραστεί από τον ίδιο σου τον εαυτό που πρέπει να φορέσει και πάλι εκείνα τα άθλια πουλόβερ με τους ταράνδους και να ανεχτεί όλα εκείνα τα ενοχλητικά παιδάκια που θα θέλουν χαρτζιλίκι για να πάρουν τσιγάρα με τα κάλαντα, για να πάνε μετά να τα πιούνε σε μπίρες, στην πλάτη σου.

 

 
 

Γενικά όλα σου τη σπάνε, μόνο ένα πράγμα έχει μείνει αναλλοίωτο μέσα στο χρόνο και τις γιορτές όλου του κόσμου: να γίνεις φέσι από το ποτό και να πέσεις για ύπνο ήσυχος σαν παιδούλα. Τώρα όμως ήρθε ένα νέο που σίγουρα θα σε χαροποιήσει, ναι εσένα, διάβολε των Χριστουγέννων. Το δέντρο Jameson. Ναι καλά άκουσες, ένα κανονικότατο δέντρο από μπουκάλια με ουίσκι. Τι άλλο να ζητήσεις πια;

Το Black Barrel Jameson θέλει να περπατήσεις μαζί του στη φωτιά

 
 

Το μόνο σίγουρα είναι πως αυτό το δέντρο δεν πρόκειται να το πλησιάσει η γάτα σου, δεν θα αφήσει πευκοβελόνες στο καλό σου χαλί και σίγουρα θα σε κάνει πιο ευτυχισμένο μιας και αποτελείται από 19 μπουκάλια Jameson. Με λίγα λόγια είναι ένα δέντρο που βασικά θα σε βοηθήσει να την βγάλεις καθαρή τα Χριστούγεννα. Επίσης δεν θα χρειαστεί να φέρει κανείς πολλά ποτά στο πάρτι σου μιας και θα έχεις ένα δέντρο που μπορεί να στηρίξει παραπάνω από δέκα “γερά ποτήρια”. Εντάξει πλάκα κάνουμε.

Η Jameson έβγαλε αυτό το special edition δεντράκι που μαζί του πάει κι ένα καλό μπουκάλι Jameson Black Barrel. Το δέντρο αποτελείται από 19 άδεια άδεια αλλά φωτισμένα μπουκάλια. Τι καλύτερο από το να κοιτάς ένα τέτοιο δέντρο στο σαλόνι σου δίπλα από το τζάκι;

Εμείς πάντως θα σου προτείναμε να ανταλλάξεις τα άδεια μπουκάλια με γεμάτα για να δεις πόσο αντέχεις να πιείς μέσα στις γιορτές. Να ένας καλός σκοπός να περάσεις τις γιορτές σου με νόημα. Ξεκίνα λοιπόν δουλίτσα και πήγαινε τώρα στην κάβα για την “συλλογή σου”.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved